Sportul a învins Chiajna în primul amical al verii

08 Jul. 2009, 16:17 Pregătiri, amicale
Sportul a învins Chiajna** în primul amical al verii

„Gașca Nebună” a susținut miercuri în Regie primul test al pregătirilor pentru noul sezon în compania colegei de serie Concordia Chiajna. După o partidă aprig disputată, presărată cu multe durități, „studenții” s-au impus la limită, prin golul marcat de Postolache în minutul 75.

 

În prima repriză gazdele au ratat de două ori deschiderea scorului. Mai întâi, Costin Gheorghe și Curelea au scăpat singuri cu portarul, primul preferând un șut violent care a lovit transversala, pentru ca apoi, peste cinci minute, tot el să obțină o lovitură de pedeapsă. Penalty-ul a fost executat de Ferfelea, dar peste poartă (’25).

 

După pauză, Florin Motroc a schimbat complet formația, pe teren făcându-și apariția și proaspeții campioni Dacian Varga și Tiberiu Bălan. Alb-negrii au prestat un joc mult mai combinativ și au dominat clar repriza. Prima șansă de gol s-a ivit în minutul 60, când după o degajare greșită a portarului, Postolache a recuperat, i-a pasat lateral lui Truță, iar tânărul atacant a trimis în plasă de la 25 de metri, numai că de la margine s-a semnalat… offside. Arbitrul Alexandru Tudor a oprit jocul pentru consultări cu asistentul, însă a menținut decizia acestuia și nu a validat golul.

 

Unicul gol al meciului a fost înscris după o acțiune în care Postolache a insistat pentru o minge ce părea pierdută. Fundașii centrali ai Concordiei s-au încurcat, mijlocașul gazdelor a driblat portarul în 10 metri și apoi a îndeplinit o formalitate. Ultima fază importantă l-a avut ca protagonist pe Dacian Varga. Tehnicul mijlocaș a simulat o centrare în careu, unde așteptau Postolache și Truță, și a încercat o scăriță identică cu cea din care a marcat pentru Unirea Urziceni în meciul cu Oțelul Galați, însă de această dată execuția nu i-a mai reușit.

 

Sportul Studențesc urcă mâine la Poiana Brașov pentru primul cantonament de 12 zile, pe durata căruia va disputa alte două meciuri amicale.

 

Sportul Studențesc (prima repriză): Popescu – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Rusu – Costin Gheorghe, Lungu, Cruceru, Ferfelea – Geantă, Curelea

Sportul Studențesc (repriza secundă): Niculescu (Samoila) – Farmache, Ghinga, Lung, Cazan – Varga, Irimia, Stanciu, Postolache – Bălan, Truță (Nicola)
 

08 Jul. 2009, 16:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă