Sporting Suceava a câștigat la Dorohoi

05 Mar. 2012, 08:25 Pregătiri, amicale
Sporting Suceava a câștigat la Dorohoi

Sporting Suceava și echipa locală FCM s-au întâlnit ieri, într-un meci amical, la Dorohoi. Câștig de cauză au avut fotbaliștii pregătiți de Claudiu Sevaciuc și Bogdan Grosu, care la capătul unui joc de angajament s-au impus cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de veteranul Mihai Guriță, în urma unei acțiuni ofensive inițiate de foarte tânărul Arotăriței.

Cu ocazia acestui joc test a debutat în garnitura alb-verzilor fundașul central Florin Ailenei, proaspăt transferat de la vecinii de la Rapid.

„Meciul s-a disputat pe un teren foarte greu, în care realizările tehnice au lipsit aproape cu desăvârșire, însă mă declar mulțumit de spiritul de luptă arătat de fotbaliștii mei”, a precizat tehnicianul Claudiu Sevaciuc.

Sporting a început meciul de la Dorohoi în formula Butnariu – Kuruc, Ferariu, Andronic, Arotăriței – Filip – Azaharioaei, Căinari, Apetri, Bîgu – Guriță. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Galan, Nechitoaia, Gîscă, Buziuc, Strugariu, Prichici, Vitu și Ailenei.

Întrucât startul sezonului de primăvară s-a amânat cu încă o săptămână, până pe 16 martie, oficialii celor de la Sporting sunt în căutarea unui adversar pentru un ultim joc de pregătire, care ar urma să se dispute la sfârșitul săptămânii viitoare.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

05 Mar. 2012, 08:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă