Sporting Roșiori, eșec cu FC Olt. Noile achiziții din atac au făcut diferența

Mihai Andries 11 Aug. 2014, 12:14 Pregătiri, amicale
Sporting Roșiori, eșec cu FC Olt.** Noile achiziții din atac au făcut diferența

Roșiorenii și-au măsurat sâmbătă forțele cu echipa de Liga 2, FC Olt, iar scorul a fost 3-2 pentru slătineni. Deși a început cu o ocazie mare a nou sositului Priescu, primele 15 minute au fost groaznice pentru echipa lui Cristi Negru, trei greșeli în apărare însemnând tot atâtea goluri pentru FC Olt. Prima dată, Moșteanu și Vișan s-au invitat la o minge în mijlocul careului, iar Bobi Verdeș a profitat și a pasat ideal pentru Blănaru care a marcat din câțiva metri pentru 0-1 (4). Apoi, fostul atacant al Craiovei a reușit o dublă, după alte două gafe ale apărării roșiorene (10 și 15).

La 0-3, Sporting a încercat să iasă din această pasă proastă, însă nu a reușit foarte multe până la pauză, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind clară în favoarea oaspeților. Totuși, Bară putea reduce din handicap în minutul 41, însă bară s-a opus șutului sau. În partea secundă, odată cu înlocuirile din cele două tabere, lucrurile s-au schimbat. Sporting a fost echipa mai incisivă și mai periculoasă, iar acest lucru s-a văzut și pe tabela.

În minutul 56, Lățea a centrat perfect pentru Liviu Floricel, care s-a înălțat în mijlocul careului și a punctat cu capul pentru 1-3. Scenariul s-a repetat un sfert de ora mai târziu, când la finalizare s-a aflat Ion Sitaru, astfel că scorul a devenit 2-3. Pe final, roșiorenii au forțat egalarea, însă nu l-au mai putut învinge pe Kirev, care a prins și el o zi proastă azi la Roșiori.

SPORTING ROȘIORI – FC OLT SLATINA 2-3 (0-3) Floricel 56, Sitaru 71 / Blănaru 4, Verdeș 10, 15
Sporting: Celic – Vișan, Mosteanu, Floricel, Salaman – Lățea, Mitran, Ciubuc, Bocănete – Bâra, Priescu. În partea a doua au mai intrat Butoi, Sitaru, Celea, Vâlcică, Dicu, Stoichițoiu, Lapteș, Urâtu, Moraru și Săvescu.

FC Olt: Mogoșanu – Bogdanovic, Fîșie, Gligor, Covalschi, Pavel, Ignea, Blănaru, Ștefan, Curtuiuș, Bobi Verdeș. În a doua repriză au jucat: Kirev, Șcheau, Morariu, Gherghe, Giurcă, Mihăescu, Rezeanu, Bălșanu, Dobricean, Mihai Căpățînă, Leucuța. Au mai evoluat: David Oprescu, Coțofană

Sursa: TereSport

Mihai Andries 11 Aug. 2014, 12:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă