Sporting, înfrângere la debut cu FCM Dorohoi

20 Jul. 2012, 14:07 Pregătiri, amicale
Sporting,** înfrângere la debut cu FCM Dorohoi

Sporting Suceava a inceput cu o infrangere seria meciurilor amicale din aceasta vara. In primul joc de pregatire din intersezon, echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a pierdut astazi, pe stadionul Areni, cu scorul de 0-1, in fata colegei de serie FCM Dorohoi.

Chiar daca a ajuns cu usurinta in fata portii adverse, formatia suceveana a irosit cu nonsalanta ocaziile avute in prima jumatate de ora a jocului, cand Buziuc, Apetri sau Gurita fie nu au nimerit tinta, fie au fost blocati de portarul Rohetki. De partea cealalta, oaspetii au marcat unicul gol al intalnirii in minutul 32, cand Bordeianu a punctat cu un sut din marginea careului la capatul unui contraatac initiat pe partea dreapta. Desi au mai scazut ritmul in repriza secunda, gazdele au avut alte trei sanse de a restabili egalitatea pe finalul jocului, dar Nechitoaia, Cainari si Azaharioaie au sutat pe langa poarta botosaneana din situatii excelente de gol.

Sporting a inceput amicalul de azi in urmatoarea formula de joc: Butnariu – Kuruc, Ferariu, Ailenei, Pantea – Cainari, Strugariu, Filip, Apetri – Buziuc, Gurita. In repriza a doua au mai evoluat: Turita, Bagu, Azaharioaie, Nechitoaia, Pamparau, Amanaloaie si Fedorovici. De partea cealalta, in formatia botosaneana s-au regasit sucevenii Rohetki si Halip, dar si Ghiviziu, recent mazilit de la Rapid Suceava.

La finalul jocului, antrenorul Claudiu Sevaciuc a evitat sa traga prea multe concluzii de pe urma jocului prestat de Sporting in fata celor de la Fcm Dorohoi. „In acest prim joc de pregatire am urmarit mai mult evolutia jucatorilor nou-veniti. Pentru cei care au activat sezonul trecut la noi a fost primul meci dupa o luna de pauza si nu pot sa trag prea multe concluzii. Au fost multe greseli personale pentru ca nu am lucrat demult cu balonul. Este bine ca am avut cinci situatii de a marca. Ca si anul trecut, sunt rezervat in a trage concluzii din primele meciuri de pregatire pentru ca avem jucatori care se concentreaza mai bine in jocurile oficiale, jucatori pe care ii cunosc dupa evolutia din campionat”, a declarat Sevaciuc.

Tehnicianul „alb-verzilor” spune ca mai are mult de munca cu jucatori precum Amanaloaie sau Fedorovici, veniti de la juniori cu mari deficente atat ca pozitionare in teren cat si din din punct de vedere psihic. „Am observat deficiente mari la jucatorii care au venit de la juniori, atat ca pozitionare in teren cat si din punct de vedere psihic. Se pierd la un meci amical, deci avem foarte mult de lucrat cu ei. Speram ca intr-un timp cat mai scurt sa ii aducem la nivelul celor de la prima echipa”, a adaugat Claudiu Sevaciuc.

In urmatorul amical, Sporting va evolua sambata, de la ora 10.00, pe terenul echipei Bucovina Radauti.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Sursa: Gazeta de Suceava

20 Jul. 2012, 14:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă