Sporting cedează la Iași în confruntarea cu Știința Miroslava

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 13:40 Pregătiri, amicale
Sporting cedează la Iași** în confruntarea cu Știința Miroslava

Grupările de Liga a III-a Știința Miroslava și Sporting Suceava s-au întâlnit ieri într-un meci amical, găzduit de terenul sintetic din Iași. Câștig de cauză a avut în final formația ieșeană, care s-a impus cu scorul de 3-2, după ce la jumătatea partidei alb-verzii conduceau cu 2-0.

Abordând prima repriză cu echipa standard, sucevenii au evoluat dezinvolt și au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, grație reușitelor semnate de Ivan și Șuleru. În partea a doua, pe fondul schimbărilor efectuate de antrenorul Mihai Guriță, sucevenii au pierdut controlul partidei și au cedat în extremis.

Managerul CS Sporting, Ciprian Anton, a declarat: „Am dominat jocul atât timp cât am evoluat într-o formulă de echipă foarte apropiată de cea ideală. Cu acest prilej am observat că echipa Știința Miroslava s-a întărit în intersezon cu mai mulți fotbaliști cu experiență și nu mai seamănă deloc cu formația care a încheiat prima jumătate a sezonului pe penultima poziție”.

Printre jucătorii transferați de gruparea ieșeană în pauza de iarnă se află și fostul mijlocaș al Rapidului Suceava Vlad Gheorghiu.

Sporting a evoluat în alcătuirea: Pascal – Kuruc, Ferariu, Amănăloaie, Pantea – Azaharioaei, Ivan, Stănescu, P. Bosancu – Nechitoaia, Șuleru. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Longher, Giuliani, Gheorghiciuc, Lumaicu, Cutaș, Pamparău și Alex Moldovan, mijlocașul în vârstă de 19 ani despărțindu-se la finalul săptămânii trecute de concitadina Rapid.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 13:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă