Sport Club Bacău a câștigat primul amical al iernii

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 17:29 Pregătiri, amicale

Revenită din cantonamentul montan de la Slănic Moldova, divizionara secundă Sport Club Bacău a susținut astăzi, vineri, la prânz, primul joc de verificare din această iarnă, împotriva formației de Liga a III-a Kosarom Pașcani. Desfășurat pe terenul „Știința” din Bacău, meciul a fost câștigat de echipa gazdă cu 2-0, prin golurile reușite de Hurdubei (min. 25) și Furtună (min. 80).

Antrenorul Viorel Tănase a utilizat formule de echipă diferite în cele două reprize, folosind toți jucătorii pe care-i are la dispoziție.
    SC Bacău (repriza I): Oltean – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă (Adăscăliței), Luncanu – Dumitriu – Șchiopu, B. Rusu, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu.
    SC Bacău (repriza a II-a): Savu – Blănaru, Adăscăliței, Belecciu, Sascău – Strugariu, Taban – Curiliuc, Căinari, Husein – Predoiu. Au mai jucat A. Popa, Artenie și Furtună.

Luni, formația băcăuană pleacă în al doilea cantonament din această iarnă, la Băile Felix, pentru o serie de partide de verificare. Prima dintre acestea va avea loc miercuri, 5 februarie, la Budapesta, cu Honved.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 17:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă