„Sper să fim surpriza plăcută a campionatului”

24 Jul. 2012, 15:57 Pregătiri, amicale

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, are așteptări mari în noul sezon. Fotbalistul spune că s-a creat un lot valoros, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Aflat în cantonamentul centralizat de la Poiana Brașov, fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Paul Irimescu, spune că antrenamentele sunt solicitante, însă pregătirea fizică este necesară. Jucătorul defensiv sosit în iarnă de la Gaz Metan Severin este de părere că valoarea lotului a crescut odată cu demararea noului proiect, iar așteptările sunt pe măsură.

„Foarte bine a decurs până acum pregătirea, sperăm să continuăm pe aceeași linie. Se acumulează o oarecare oboseală în cantonament, antrenamentele sunt mai grele, se muncește mult, dar pregătirea pe care o facem în această perioadă ne va fi de ajutor în turul campionatului. Eu cred că s-a creat un lot foarte valoros, unit, sper să fim surpriza plăcută a campionatului”, a declarat Irimescu.

„Relațiile de joc se vor închega în meciurile amicale”

Fundașul central Paul Irimescu consideră că până la startul sezonului este timp suficient pentru închegarea relațiilor de joc. „Important este să ne punem la punct din punct de vedere fizic, iar în meciurile amicale cu siguranță vom crea un lot omogen, competitiv. Este timp să închegăm relațiile de joc. Atmosfera este foarte bună, ne-am integrat cu toții, avem câțiva jucători care au venit la câteva zile după plecarea noastră în cantonament, care s-au acomodat foarte bine. I-am primit cu brațele deschise, ca de altfel oricare jucător care va mai veni. Eu spun că formăm deja un grup foarte unit”, a mai precizat jucătorul grupării FC Olt Slatina.

Stagiul pregătirii centralizate al grupării aflate sub comanda lui Dan Oprescu se va încheia vineri.

Sursa: Gazeta Nouă

24 Jul. 2012, 15:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă