„Sper ca echipa să revină în Regie și să ne rezolvăm toate problemele. Vom promova cu siguranță”

Marius ANGHEL 28 Dec. 2012, 17:37 Pregătiri, amicale

Deși nu a jucat niciun meci în Regie în acest campionat și a jucat „acasă” fie în Giulești, fie la Ploiești, Sportul Studențesc a început sezonul de Liga a II-a cu șapte victorii consecutive, performanță care le-a dat fiori adversarilor. Înfrângerea cu CS Otopeni i-a readus cu picioarele pe pământ pe „studenți”, eșecul contra ilfovenilor pornind dealtfel o altă serie pentru echipa patronată de Vasile Siman, de această dată una negativă. În ultimele cinci jocuri ale turului, Sportul a mai obținut doar 4 puncte, însă, cu toate acestea, au intrat în vacanța de iarnă de pe prima poziție a Seriei I.

Vasile Șiman, patronul echipei bucureștene, nu crede că lipsa banilor și a jocurilor disputate, practic, permanent în deplasare au fost cauzele regresului din ultimele etape. Oficialul e însă optimist în ceea ce privește revenirea echipei în Regie.

„Anul 2012 a fost un an greu pentru noi, retrogradarea din Liga I, lipsa propriului teren, lipsa banilor. Sper ca echipa să revină în Regie și să ne rezolvăm toate problemele și totodată să promovăm anul acesta. Am avut un început de tur foarte bun și sper să continuăm la fel. Nu cred că vom face transferuri, pentru noi este importantă omogenitatea echipei pentru că asta ne-a lipsit în ultimii doi ani.

Încă nu am stabilit unde va avea loc pregătirea de iarnă, noi stabilim mai târziu aceste lucruri. Cu o pregătire bună în această perioadă vom promova cu siguranță.”, a declarat Vasile Șiman pentru Liga2.ro.

Articol scris de Lucica Măcreanu
 

Marius ANGHEL 28 Dec. 2012, 17:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă