Șoimii „zboară” de nouă ori în deplasare pentru a disputa amicale. Arădenii mai au o săptămână de vacanță

Marius ANGHEL 11 Jan. 2015, 10:51 Pregătiri, amicale
Șoimii

Singura divizionară secundă arădeană mai are nouă zile de vacanță, însă și-a stabilit în cele mai mici detalii programul de pregătire pentru această iarnă. Dan Cuedan a optat pentru nu mai puțin de nouă meciuri de verificare, absolut toate fiind programate pe terenuri străine. Pâncotanii intenționează să protejeze cât pot de mult terenul din Podgorie, preferând suprafețele sintetice din județele vecine.

Prin urmare, „șoimii” vor zbura la Oradea și Timișoara și localitățile învecinate celor două municipii pentru a întâlni următorii adversari: CSO Sânmartin (24 ianuarie), Millenium Giarmata (28 ianuarie), ACS Poli Timișoara (31 ianuarie), Olimpia Satu Mare (10 februarie, la Salonta), Mama Mia Becicherecul Mic (11 februarie), FCM Sighetu Marmației (14 Februarie, la Salonta), Luceafărul Oradea (18 februarie), o echipă de juniori sau o divizionară a patra arădeană (21 februarie).

Între 1 și 8 februarie, „alb-negrii” merg în cantonament în stațiunea din județul Alba, Gârda de Sus, dată până la care lotul ar trebui să fie completat cu câțiva fotbaliști.

„Ne-am dori trei-patru jucători pe axul central al echipei, fundaș, mijlocaș și atacant. Săptămâna viitoare ar putea să finalizăm primele discuții cu fotbaliștii pe care îi avem în vederi”, a precizat Sorin Tarcea, directorul sportiv al pâncotanilor.

Până acum, „șoimii” s-au despărțit de Staicu, Monac și Crușoveanu, dar conducerea echipei mai pregătește unul-două divorțuri, dar asta numai după ce lotul va fi completat.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Jan. 2015, 10:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă