Șoimii, victorie cu trei goluri la Șiria într-un amical ce prefațează deplasarea de la Reșița

Marius ANGHEL 13 Apr. 2016, 11:06 Pregătiri, amicale
Șoimii, victorie cu trei goluri la Șiria într-un amical ce prefațează deplasarea de la Reșița

Liderul ultimului eșalon județean arădean (seria B) a fost egala divizionarei secunde Șoimii Pâncota timp de 30 de minute. Mai mult, în prima parte, Șiriana Șiria a avut niște ocazii, printre care și o bară prin ex.-ul Ovidiu Bulzan. Lucrurile au intrat pe făgășul normal în ultima jumătate de oră, când băieții lui Zsolt Muzsnay au punctat prin Gâlcă, Issa și Mandache, câștigând amicalul cu 3-0.

Accidentați, Pașcalău, Alin Mihai și Dragoș Dragalina nu au evoluat, cu mențiunea că acesta din urmă e și suspendat pentru deplasarea „alb-negrilor” la Reșița de la finalul acestei săptămâni.

Pâncota: Cioară (Irimia) – Dan, Pascariu (Crișan), Dubeștean, Siminic – Pavel (Suciu) – Gâlcă (Vasi), Issa, Leucuța (Fuchs), Pirtea (Farcaș) – M. Ion (Mandache)
Șiria: Ifrim – Malincski, Bonchiș, Schuller, Pădureanu – Bulzan, Căta, S. Dagalina, Tulac – Perța, Duciuc. Au mai jucat: Timiș, Ionașcu, Covaci, Iordache

În altă ordine de idei, conducerea clubului Șoimii încă nu a achitat salariile pe luna februarie, o deblocare a fondurilor dinspre Primăria din Pâncota fiind posibilă în această săptămână. Asta numai dacă oficialitățile locale a orașului din Podgorie consideră că jucătorii merită să fie plătiți după patru eșecuri consecutive. Întârzierea banilor e privită și ca o modalitate de motivare pentru următorul joc de campionat, pe care „șoimii” trebuie să-l câștige cu orice preț în Valea Domanului.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Apr. 2016, 11:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă