Șoimii n-a putut câștiga nici cu Luceafărul: „Parcă suntem blestemați în această perioadă”

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 17:08 Pregătiri, amicale
Șoimii n-a putut câștiga nici cu Luceafărul:**

Deși au oferit iluzia unui rezultat bun, conducând la pauză după penalty-ul transformat de Voinea, ca urmare a faultului lui Goia asupra lui Gavrilescu, „șoimii” pâncotani au cedat și în fața liderului Ligii a IV-a Bihor, Luceafărul Oradea, scor 2-3.

În minutul 63, Floruț a restabilit egalitatea cu un șut de kinogramă de la 35 de metri la vinclu, în dreapta portarului (1-1). Gazdele au trecut  în avantaj patru minute mai târziu, când golgeterul Costel Roșu a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat un adversar și de la 14 metri a lobat portarul (2-1). Teamul lui Muzsnay a fost de neoprit și în minutul 79 scorul a devenit 3-1 după ce Balea a reluat în plasă o minge respinsă de Irimia după șutul lui Balla. Concluzia meciului a scris-o Norbert Polgar, din semi-foarfecă, după centrarea lui Huțanu.

 „Suntem conștienți că dezamăgim prin rezultate și chiar prin prestații în anumite momente ale jocului, însă astăzi chiar nu meritam să pierdem. Am făcut o primă repriză foarte bună, când am și condus pe tabelă, dar ne-am mai și creat alte ocazii clare de gol prin Dragalina, Voinea și Gavrilescu. Puteam tranșa atunci soarta meciului, însă am ratat și meciul s-a întors. Am luat trei goluri fără ca echipa adversă să se apropie prea de poarta noastră. Parcă suntem blestemați în această perioadă, sperăm ca toate aceste episoade să se întoarcă în favoarea noastră în campionat”, a explicat Dan Cuedan, care a câștigat un singur amical în această iarnă la cârma Pâncotei, 3-2 în „fieful” divizionarei a treia CSC Sânmartin.

Luceafărul: Goia – Tătar, Jude (62), Ciuciu, Tegzeș – Balea, Sfârlea, Floruț, Balla – C. Roșu (68 Agiurgioaei), Modan.

Pâncota: Pașcalău (33 Gârlea, 67 Irimia) – Maghici (55 Pantea), Suciu (46 Lung, 70 Lengyel), Dubeștean (46 Traore), Siminic – Gavrilescu (70 Huțanu), Issa, Dragalina, Fl. Cuedan (65 Polgar) – Burian (56 Fl. Gîlcă), Voinea (60 Sălăjan)

După amicalul disputat pe terenul doi al bazei sportive „Luceafărul”, „alb-negrii” au făcut recuperare la ștrandul „Apollo”. „Pentru asta îi mulțumesc colegului și prietenului meu Pap Deac, care face parte din stafful echipei orădene. El ne-a intermediat această ședință de recuperare, una binevenită la capătul unei luni de pregătire”, a adăugat Cuedan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Feb. 2015, 17:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă