Șoimii, două victorii în triunghiularul de la Zăbrani

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 13:35 Pregătiri, amicale
Șoimii,** două victorii în triunghiularul de la Zăbrani

Cocheta bază de la Zăbrani a găzduit ieri dimineață un „triunghiular” amical la care cap de afiș a fost singura divizionară secundă arădeană. De fapt, Șoimii Pâncota și-a demonstrat superioritatea clară în fața echipelor de Liga a IV-a, Victoria Zăbrani și Lunca Teuz Cermei. Singura notă negativă a fost accidentarea gravă a „șoimului” Flavius Cuedan.

Victoria Zăbrani – Șoimii Pâncota 0-1

Primul meci al „triunghiularului” a fost decis de fundașul lateral al lui Cuedan, Vițu. Acesta a înscris din voleu după o centrare venită de pe partea stângă de la Staicu la mijlocul reprizei. Pâncotanii au ratat și un penalty, prin Sălăjan, care a fost reprofilat ca „închizător”. Cel faultat în careu a fost Băd.

Formații:
Zăbrani: Brutyo – Bistrian, Bercu, Tuculea, Vereș – Răchițean, Ștefan, Hodan, Vasinc, Hadăr – Țop.
Pâncota: Nica – Vițu, Lung, Crușoveanu, Siminic – Polgar, Sălăjan, Dubeștean, F. Cuedan (6 Suciu) – Staicu, Băd.

Șoimii Pâncota – Lunca Teuz Cermei 2-0

Divizionara secundă și-a tăiat partea leului și în meciul cu cermeienii lui Mircea Aslău. Alin Mihai a decis partida cu o „dublă”, cap în vinclu și reluare la centrarea lui Pantea. „Au fost două meciuri școală utile pentru noi, chiar ar fi fost totul bine pentru noi dacă nu apărea acea accidentare a băiatului meu. Încheiem o primă săptămână bună, cu antrenamente și aceste două jocuri, plus cel de la Ripensia, la capătul căruia am fost foarte mulțumit de prestația echipei mele timp de 60-65 de minute”, a spus Dan Cuedan la finalul mini-turneului de sâmbătă dimineață, de la care a lipsit în continuare Rusu (învoit până luni) și Morar și Bulzan.

Tehnicianul „șoimilor” l-a testat și pe fundașul central Jichici (Giarmata) și Vâlceanu (Petroșani), la acesta din urmă renunțându-se deja.

Formații:
Pâncota: Pașcalău (75 Irimia) – Pantea, Lengyel, Jichici, Vițu (65 Mitu) – Vâlceanu (65 Cioară), Issa, Maghici, Huțanu – Burian, A. Mihai.
Cermei: Rusu – I. Mihai, Mihuț, Malancu, Varga – Măcinic, P. Morar, Berar, R. Popa – Botaș, Goldiș.

Victoria Zăbrani – Lunca Teuz Cermei  1-3

Locul doi avea să fie acontat de echipa lui Mircea Aslău. Deși a deschis tabela, prin Ștefan, de la punctul cu var, Zăbraniul avea să cedeze cu 1-3, după reușitele semnate Cosmin Brândușe, Pană și Țigan. „În momentul acesta și, probabil, și în viitorul apropiat vom plăti lipsa de experiență a jucătorilor noștri. Clubul nostru se bazează pe mulți tineri, mi-am asumat asta când am preluat echipa și voi încerca să scot maxim din ea. Una pesta alta, au fost două antrenamente bune pentru noi, la 6 zile de la reluarea pregătirii”, a punctat Leontin Pința, care nu s-a putut baza pe Deffert, Giulău și Romeo.

„Deocamdată, suntem la faza căutărilor, testăm câțiva jucători și eclar că mai avem nevoie de cel puțin două-trei întăriri. Până la plecarea în cantonamentul de la Moneasa, pe 27 iulie, sperăm să găsim jucătorii doriți”, a menționat Mircea Aslău, „principalul” grupării finanțate de Petre Bulza. Fekete a fost singura absență a Cermeiului la turneul de la Zăbrani.

Formații:
Zăbrani: Șubaș – Stanca, Bercu, Rancov, Hoajdă – Mandache, Hadăr, Ștefan (Poghir), Răchițean – Țop, Vasinc.
Cermei: Rusu – Fl. Brândușe, Varga, Marinaș, Cernea – S. Mako, Cl. Morar, Țigan, David – C. Brândușe, Pană. A mai jucat: Demea.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă