Șoimii a condus și a rezistat fără gol timp de 72 de minute în amicalul cu Elore Bekescsaba. Maghiarii au învins însă pe final

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 13:45 Pregătiri, amicale

După remizat, 1-1, cu UTA Bătrâna Doamnă, Șoimii Pâncota a desfășurat joi, după-masă, în Ungaria, al doilea amical al acestei perioade de pregătire de iarnă. Trupa pregătită de Ionuț Popa a pierdut cu 1-3 testul cu Elore Bekescsaba, ultima clasată din prima ligă maghiară.

În amicalul desfășurat pe un teren sintetic, la Bekescaba, contra unei echipe formate din nu mai puțin de zece jucători străini, Șoimii a rezistat fără gol primit 72 de minute. Arădenii au trecut cu bine peste prima jumătate de oră a meciului, în care au fost dominați, au echilibrat apoi partida și și-au creat și o bună ocazie de a marca, prin Leucuța, anunță Sport Arad.

După reluarea jocului, „șoimii” au fost cei care au preluat conducerea. Pascariu (64) a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Dragalina, iar după mai multe schimbări efectuate de tehnicianul Ionuț Popa s-a văzut egalată. Laszlo Olah (72) a făcut 1-1, iar după alte cinci minute Bratislav Punosevac (77) l-a învins din lovitură liberă pe Pașcalău. Daniel Szalai (88) a stabilit scorul final, 3-1.

Șoimii a evoluat în formula: Andrei Cioară – Daniel Dan, Claudiu Pascariu, Radu Dubeștean, Gabriel Siminic – Alin Pavel – Alexandru Leucuța, Marian Fuchs, Dragoș Dragalina, George Pirtea – Alin Mihai. Au mai evoluat: Ovidiu Pașcalău, Cristian Irimia – Florin Gîlcă, Marius Ion, Cosmin Farcaș, Costa Ilario și Movica Modoranovici.

Foto: 1912elore.hu

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă