Snagovul își face cantonamentul în Slovenia

22 Jul. 2009, 19:20 Pregătiri, amicale
Snagovul** își face cantonamentul în Slovenia

FC Snagov a început pregătirile pentru noul sezon. Sub conducerea antrenorului Mihai Stoica, ilfovenii s-au reunit la stadionul „Voința”, unde de trei zile fac antrenamente de recuperare. Joi, echipa va pleca în primul cantonament, în Slovenia, acolo unde vor sta 10 zile.
 

 

La capitolul achiziții, Snagovul stă foarte prost, situația financiară precară, în care se află echipa, determinându-i pe cei din conducere să se bazeze în noul sezon pe jucători din propria pepinieră. Astfel, nu mai puțin de șapte juniori au fost promovați la prima echipă, fiind în discuții și alți tineri de la Școala de Fotbal „Marius Lăcătuș”.
 

 

În aceste condiții, lista plecărilor este mai mult decât „generoasă”. Ilfovenii s-au despărțit deja de Covaciu (ajuns la Dinamo II), M. Rădulescu și Posteucă (doriți de Săgeata Stejaru), dar și de portarul Olteanu, căruia i-a expirat împrumutul de la Astra. Lista celor care sunt pe picior de plecare s-ar mai putea îmbogăți cu numele lui: Zeciu, Petrea, Al. Radu sau M. Florea, din cauza problemelor financiare ale clubului.
 

 

FC Snagov a disputat până în acest moment două amicale, înfrângere cu Dunărea Giurgiu, 2-3, și un egal cu Brănești, 2-2. Astăzi, dispută ultimul amical înainte de plecarea în cantonament, cu Petrolul Videle.

 

Articol scris de Marius Anghel

22 Jul. 2009, 19:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă