Snagovul a câștigat lejer testul cu CS Tunari, însă Balint are încă nemulțumiri: „Mai avem de lucru”. De la cine are așteptările cele mai mari

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 17:18 Pregătiri, amicale
Snagovul a câștigat lejer testul cu CS Tunari, însă Balint are încă nemulțumiri:

Saptămâna de pregătire efectuată pe terenurile comunelor Grădiștea sau Periș, de după cantonamentul de la Tărlungeni, a fost încheiată de Sportul Snagov cu un amical împotriva echipei de Liga 3 CS Tunari, ocupanta locul 7 în Seria a 3-a. Echipa antrenată de Laszlo Balint s-a impus fără probleme, cu 3-0.

În prima repriză au marcat Cătălin Hlistei și Dragoș Huiban, în timp ce în partea secundă a punctat și Robert Elek.

„Deși astăzi am avut parte de un nou test bun, nu pot să nu remarc faptul că mai avem de lucru la omogenitate, aspect unde suntem deficitari prin prisma numeroaselor transferuri pe care le-am realizat în pauza competițională de vară. În ciuda acestui neajuns, cu atitudine și determinare putem îmbunătăți relațiile de joc și practica un joc frumos la data primului meci oficial din acest sezon. Am mari așteptări de la băieți, în special de la jucătorii cu experiență din lot, de aceea vreau să văd și mai multă ambiție și implicare la antrenamentele și amicalele din următoarele două săptămâni”, a spus antrenorul Laszlo Balint, citat de pagina de facebook a clubului ilfovean din Liga 2.

Cu Tunariul, Sportul a utilizat jucătorii: Fl. Iacob (Marinescu 46′) – Vlădoiu (Gîț 70′), Candrea (I. Șerban 60′), Fl. Ilie (Lică 60′), Bg. Stancu (Oanea 46′) – Bărbulescu (Neagoe 65′), Borțoneanu (L. Ion 46′) – Costache (Oancea 65′), Buia (Elek 46′), Hlistei (I. Ilie 70′) – Huiban (Neață 70′).

În această săptămână, Sportul Snagov mai are programate două partide de verificare. Joi va juca în deplasare cu CSM Oltenița, de la ora 17:00, iar sâmbătă o va întâlni pe Chindia Târgoviște, de la ora 11:00, locația nefiind încă stabilită.

Marius ANGHEL 23 Jul. 2018, 17:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă