Slătinenii vor tot la Poiana Brașov!

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 15:19 Pregătiri, amicale
Slătinenii** vor tot la Poiana Brașov!

FC Olt Slatina va da startul pregătirilor, în vederea abordării meciurilor rămase din retur, în prima săptămâna a lunii ianuarie. Varianta preferată de oficialii clubului pentru susținerea cantonamentului este tot Poiana Brașov, locație aleasă și în vară pentru efectuarea stagiului pregătirii centralizate.

„Încercăm să perfectăm cantonamentul tot la Poiana Brașov, sunt condiții bune de pregătire, este altitudine, dar deocamdată nu am stabilit toate detaliile”, a precizat președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau.

Lotul aflat sub comanda tehnicianului Dan Oprescu se va reuni pe 6 sau 9 ianuarie, în funcție de data plecării în cantonament. Divizionara secundă slătineană este angrenată în lupta pentru un loc în primele șase, aflându-se la două puncte de poziția ce asigură un loc de play-off.

Giurcă ratează meciul cu FC U

În altă ordine de idei, fundașul dreapta al celor de la FC Olt, Daniel Giurcă, a primit două etape suspendare în urma cartonașului roșu încasat în meciul cu CS Mioveni.

Oficialii clubului vor depune un memoriu prin care vor solicita reducerea pedepsei la o etapă, ispășită deja în meciul cu Gloria Bistrița, având în vedere faptul că lovitura a fost involuntară.

„O să facem memoriu, avem înregistrarea, se vede foarte clar că nu a fost intenție. Decizia arbitrului a fost eronată, el a stat o etapă, vom prezenta imaginile și sperăm ca în meciul cu Universitatea Craiova să poată juca”, a declarat președintele echipei slătinene, Cristi Șcheau.

În primul meci susținut în primăvară, FC Olt Slatina va evolua pe Stadionul „1 Mai”, în compania echipei patronate de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Dec. 2013, 15:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă