Slătinenii vor asuda zece zile în cantonamentul din Poiana Brașov

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 12:35 Pregătiri, amicale
Slătinenii vor asuda zece zile** în cantonamentul din Poiana Brașov

Divizionara secundă ALRO Slatina a plecat, luni dimineață, spre Poiana Brașov, stațiune unde va susține cantonamentul montan al verii.

Lotul divizionarei secunde va susține, timp de zece zile, stagiul pregătirii centralizate în stațiunea montană Poiana Brașov. Jucătorii pregătiți de antrenorul Dan Oprescu vor avea parte de un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, iar seara program de refacere. Prima ședință tehnică va avea caracter tehnico-tactic, în timp ce antrenamentul de seară este bazat pe acumulări. În stagiul centralizat, slătinenii nu vor susține meciuri amicale, antrenorul echipei slătinene evitând posibile accidentări, care să ducă la ratarea perioadei pregătirii.

Divizionara secundă este cazată la Hotel Escalade, dotat cu piscină interioară, jacuzzi, saună (uscată și umedă), având astfel condiții foarte bune pentru refacere. ALRO Slatina va reveni din stagiul centralizat pe data de 1 august, urmând ca până la startul noului sezon să susțină o serie de meciuri de pregătire.

Pe 7 august, ALRO Slatina are programat un joc cu CSM Râmnicu Vâlcea, urmând ca pe 10 august să întâlnească, pe teren propriu, Minerul Motru, nou-promovata în eșalonul secund, pregătită de  fostul internațional Ștefan Nanu. Pe 14 sau 15 august, slătinenii vor întâlni, în deplasare, Damila Măciuca, urmând ca pe 17 să joace cu CS Mioveni. Pe data de 21 se va disputa un nou joc de verificare cu Minerul Motru, iar pe 24 este programată manșa retur cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Lot cantonament: Ghiță, Marincău, Mihai Căpățână, Florin Ștefan, Bancu, Vîlcică, Siminic, Huțanu, Pavel, Gligor, Ignea, Drăghici, Mogoșanu, Anghelina, Quist, Francis Agbleta, Ene, Cosmin Căpățână, Prisăceanu, Bugiu, Giurcă, Crușoveanu, Cuedan, Scheau, N”Kongue (atacantul a efecutat, luni, vizita medicală și se va alătura lotului).

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 12:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă