Slătinenii joacă între ei după ce amicalul cu SCM Argeș a picat

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 17:25 Pregătiri, amicale
Slătinenii joacă între ei** după ce amicalul cu SCM Argeș a picat

FC Olt Slatina întâmpină probleme în găsirea unor partenere de joc pentru pregătirea stagiunii de primăvară. Gruparea pregătită de Dan Oprescu are programate două amicale până la plecarea în cantonament, însă nu are adversare. Amicalul de pe data de 17 ianuarie, programat cu SCM Pitești, a fost anulat la solicitarea argeșenilor, care și-au amânat reunirea.

„Nu vom mai juca cu SCM Pitești, pentru că și-au amânat reunirea. Cel mai probabil vom juca între noi. Căutăm partenere de joc pentru amicalele programate la revenirea din cantonament. În afară de „dubla” cu CSM Râmnicu Vâlcea, alte jocuri nu am stabilit. Antrenorul își dorește adversare de același nivel, dar dacă nu vom găsi, probabil vom căuta cu echipe de Liga a III-a”, a declarat directorul sportiv al celor de la Slatina, Doru Alexe.

FC Olt vs. FC Olt, miercuri, pe „sinteticul” de pe „1 Mai”

Divizionara secundă slătineană intenționa să dispute, pe 14 ianuarie, primul amical al iernii. Având în vedere faptul că multe dintre echipele din zonă nu și-au reluat pregătirile, tehnicianul Dan Oprescu va împărți lotul, iar slătinenii vor evolua între ei. Jocul se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”.

De asemenea, sâmbătă, când era programat amicalul cu SCM Pitești, divizionara secundă slătineană va recurge la aceeași variantă. Săptămâna viitoare, FC Olt Slatina va face deplasarea în cantonament. Timp de zece zile, în perioada 21-30 ianuarie, gruparea aflată sub comanda antrenorului Dan Oprescu se va pregăti în stațiunea montană Cheile Grădiștei.

La revenirea în localitate, slătinenii ar urma să dispute șase jocuri amicale, singurele perfectate la acest moment fiind cu CSM Râmnicu Vâlcea, pe 4 și 11 februarie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Jan. 2015, 17:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă