Șirineasa a câștigat la limită primul test al iernii, cu Podari

ACS Șirineasa a câștigat, sâmbătă, primul test al iernii, scor 1-0, în disputa cu colega de serie, CS Podari. Partida s-a disputat la Șirineasa, pe un teren acoperit de zăpadă și s-au jucat trei reprize a câte 30 de minute. Unicul gol al jocului a fost marcat în minutul 70 de juniorul Robert Tănăsescu, care în tur a jucat puțin, fiind revenit după o operație de ligamente.

Au lipsit din lotul vâlcenilor Marinescu, care a fost învoit, Mușuroia, care s-a operat recent de ligamente și va lipsi până în vară dar și juniorul Robert Bloțu se pregătește cu Târgoviște.

La capitolul noutăți se numără juniorii de la CSM Râmnicu Vâlcea, I. Teodorescu, S. Radu, B. Popescu, Tisoaica, Rachieru, R. Mocioacă, Bîrzache, Simeanu și Tătulescu, Tomescu (Dăești), Lăzărescu (CS U II Craiova), Tănăsie (Ocnele Mari), Tilioiu (Vlădești)  și Stoleriu (Băile Olănești).

„A fost joc de luptă, pe teren înghețat, mingea sărea, dar băieții au avut o atitudine foarte bună, mai ales că am avut antrenamente intense săptămâna trecută. Le-am dat la la fiecare minim 30 de minute de joc, asta a fost important, în general a fost un test bun pentru momentul acesta. Am avut 27 de jucători la acest meci, vreau să țin copiii care termină junioratul la CSM și nu mai au unde să joace. Mai așteptăm jucători, noi am mai vorbit cu câțiva jucători de la  Liga a II-a. Ne mai trebuie un atacant și un fundaș central cu experiență, poate și un fundaș dreapta”, a declarat Gabi Mangalagiu, fostul atacant al Chimiei. Se ia în calcul și posibilitatea efectuării unui cantonament la Băila Govora.

Pentru Șirineasa mai urmează alte teste, în următoarea ordine, cu Juventus București (3 februarie), Bascov (11 februarie) și Atletic Bradu (15 februarie), toate pe teren propriu. De departe, cel mai interesant amical va fi vineri, 3 februarie, cu liderul din eșalonul secund, Juventus București, echipă aflată în cantonament la Govora.

După desființarea formației fanion CSM, ACS Șirineasa a rămas singura echipă de fotbal din județeul Vâlcea care activează la nivelul primelor trei eșaloane.

ACS Sirineasa – CS Podari 1-0
Robert Tănăsescu (75)

Repriza 1: Cîrstoiu – I. Săraru, Nicolaescu, B Popescu, Roșianu – Constantinescu – Horumbă, Tomescu, L. Săraru – Tănăsescu, Răcăreanu
Repriza 2: I. Teodorescu – Tisoaica, R. Mocioacă, Lăzărescu, Rachieru – Ciocotoiu, Simeanu, D. Preda, Stoleriu – Răcăreanu, Tilioiu.
Repriza 3: S. Radu – I. Săraru, Lăzărescu, Tănăsie, Roșianu – Constantinescu – Bîrzache, Ciocotoiu, Tătulescu, Simeanu – Tănăsescu, D. Preda.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: FB CS Șirineasa
 

Pe aceeași temă