Și la Dorohoi sunt probleme cu omologarea stadionului: „Revine comisie pe 23 august”

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 14:13 Pregătiri, amicale
Și la Dorohoi sunt probleme cu omologarea stadionului:**

Pentru prima oară în Liga a II-a, FCM Dorohoi se pregătește de un sezon dificil, nu atât din cauza presiunii competiției, cât din cauza problemelor financiare ce au impiedicat nou-promovata moldavă să-și programeze un cantonament în această vară. Mai mult decât atât, stadionul local ar putea să nu fie omologat. Există o singură certitudine, după cum a lăsat de înțeles antrenorul Vespazian Colban, echipa se va înscrie în Liga 2.

„Sunt datorii, restante salarii si prima de obiectiv. La momentul de fată nu este stabilit niciun cantonament. O sa incepem campionatul, dar sunt probleme financiare ca la toate echipele din tara noastra. In aceasta pauza competitionala echipa a pierdut trei jucatori importanti. Pe langa acestia mai sunt si alti doi la final la contract si ii putem pierde destul de usor.

La Dorohoi, am avut pe 17 iulie o comisie de la FRF pentru omologarea terenului si s-au gasit ceva probleme. Va reveni aceasta comisie pe 23 august pentru a evalua inca o data baza sportiva. Aici se vor rezolva problemele, tin de Primarie.

Ca si pana acum, echipa a fost sustinuta de un singur un om, sper sa o poata sustina pana la capat. A stiut ce-l asteapta”, a declarat Vespazian Colban pentru Sport Total FM, in emisiunea „Fotbal la matineu”.

„Sperăm să facem o figură frumoasă”

Pentru primul sezon in esalonul secund aspiratiile celor de la FC Dorohoi nu sunt dintre cele mai indraznete. „Strict fotbalistic ne-am dorit in primul an sa luam contactul cu Divizia B si, daca vom reusi sa aducem jucatori peste ce avem in momentul de fata, speram sa facem o figura frumoasa. Am luat din curtea noastra copii de perspectiva, am inceput pregatirile pe 14 iulie, le vom continua la Dorohoi si, daca se va rezolva un cantonament la Campul Lung , ar fi ok, daca nu, avem toate conditiile la Dorohoi.

Finantatorul si domnul primar au optat pentru intrare libera, va dati seama ca stadionul din Dorohoi va fi plin. Are o capacitate de 1500 de locuri. Si la Divizia C am avut cei mai multi suproteri din serie.

Singurul amical stabilit pana acum este pe 2 august cu SC Bacau, dar si acolo sunt probleme mari”, a mai adaugat antrenorul lui FCM Dorohoi.

Sursa: Sport Total FM

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 14:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă