Știința schimbă antrenorul înaintea ultimelor trei etape! Adrian Kerezsy se desparte de Miroslava după eșecul cu Sportul Snagov. Cine îi ia locul

Marius ANGHEL 16 May. 2018, 21:02 Campionat
Știința schimbă antrenorul înaintea ultimelor trei etape!** Adrian Kerezsy se desparte de Miroslava după eșecul cu Sportul Snagov. Cine îi ia locul

Antrenorul Adrian Kerezsy a ajuns la un acord cu oficialii Științei Miroslava pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

După eșecul suferit pe teren propriu cu Sportul Snagov, scor 2-3, miercuri dimineață, Kerezsy a avut o discuție cu președintele interimar Alexandru Vieru, iar cele două părți au convenit să întrerupă colaborarea. Contractul va fi reziliat în cursul dimineții de joi, atât tehnicianul, cât și conducătorul echipei din Miroslava dând asigurări că nu vor fi probleme.

„Îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că am avut mare încredere că putem îndeplini obiectivul. Șanse matematice mai sunt, dar este foarte greu. Am ajuns la un acord cu conducerea clubului și vom rezilia contractul pe cale amiabilă, joi. Nu cred că vor fi probleme. Vreau să ne despărțim amiabil, fără scandal”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy. Alături de el, de Știința se va despărți și secundul Liviu Petrache.

Antrenamentul de joi va fi susținut de Romeo Butnaru, antrenorul formației de Juniori D a clubului, împreună cu preparatorul fizic Andrei Antoce, iar peste două zile, Vespazian Colban, fostul președinte, va reveni alături de echipa din Miroslava pentru a prelua banca tehnică.

Adrian Kereszy a pregătit echipa Știința Miroslava între etape 12-35. Campionatul l-a început cu Cristian Ungureanu ca antrenor.

După 35 de etape, Știința Miroslava ocupă locul 17 în Liga 2, unul retrogradabil. Echipa ieșeană are 34 de puncte, cu unul mai mult decât Foresta, e la egalitate cu Brăila, care joacă mâine cu liderul Dunărea, și la un punct în spatele celor de la Pandurii. Gorjenii sunt pe loc care asigură menținerea în campionat.

În ultimele trei etape, Știința mai are de jucat cu Foresta Suceava (deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00), Luceafărul Oradea (acasă) și Ripensia Timișoara (deplasare).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 16 May. 2018, 21:02 Campionat
Pe aceeași temă