Și-au reglat tirul cu oltenii, iar acum așteaptă debutul cu moldovenii! FC Argeș i-a umplut poarta cu goluri Vediței Colonești

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 11:02 Pregătiri, amicale

FC Argeș a învins, sâmbătă după amiază, cu 9-0 pe Vedița Colonești, liderul Ligii a 4-a Olt, în ultimul amical disputat de alb-violeți înainte de reluarea campionatului Ligii 2, programat să înceapă la finalul sâptămânii viitoare.

Confruntarea cu oltenii s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu și a fost dominată de la un capăt la altul de alb-violeți, care nu au forțat decât în primele 20 de minute. Piteștenii au înscris până la pauză de șase ori, iar în cel de-al doilea mitan au mai punctat de încă trei ori. Reușitele grupării din Trivale au fost semnate de Buhăescu (3), Alin Popa, Șerban (2), Vișa și Nilă (2).

Testul cu Vedița a fost un bun antrenament cu public pentru echipa lui Emil Săndoi, care a dat șansă tuturor jucătorilor pe care îi are să arate ce pot. Tehnicianul piteștenilor a împărțit lotul pe care îl are la dispoziție în două echipe, iar cei cu care a început partida au bifat 60 de minute, restul intrând în ultima jumătate de oră a meciului. 

Săndoi: „Așteptăm rezultate pozitive în retur”

La finalul partidei cu Vedița Colonești, Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de perioada de pregătire din această iarnă. Tehnicialul grupării din Trivale își dorește ca Piteștiul să înceapă cu dreptul returul.

Săndoi este îngrijorat de starea terenurilor din Moldova, având în vedere că Știința Miroslava, adversarul de sâmbăta viitoare, și-a amânat ultimul amical din cauza căderilor abundente de zăpadă: „Noi, astăzi, am vrut să ne facem antrenamentul. Același lucru l-am făcut și la București, în amicalul cu Metaloglobus, care a fost pe muchie de cuțit, să-l jucăm sau să nu-l jucăm. A fost o ploaie torențială, iar vântul a bătut foarte tare. Erau foarte multe bălți pe teren. Îmi pare rău că astăzi că nu am reușit să jucăm cu Farul Constanța, așa cum era programat. Mi-am dorit încă de la începutul perioadei de pregătire să jucăm numai cu echipele de tradiție din fotbalul românesc. De asta am ales Târgoviște și Petrolul Ploiești. Din păcate, ei nu au găsit condiții de pregătire la Curtea de Argeș. Au plecat de acolo și ne-au anunțat în cursul zilei de vineri că nu mai joacă amicalul cu noi. N-am mai putut să facem acest amical și a trebuit într-un timp foarte scurt să găsim un adversar pentru a ne face antrenamentul. Așteptăm săptămâna începerii returului de campionat, dar să vedem care vor fi condițiile meteo și în zona Moldovei. În momentul de față este zăpadă și ploaie. Nu știm ce o să mai fie săptămâna viitoare. Eu sunt mulțumit de implicarea jucătorilor în perioada de pregătire. Au făcut un efort fantastic și sper ca acest lucru să se vadă pe parcursul returului. Vrem să vedem și nivelul celorlalte echipe. De obicei, în returul campionatului, cam toate echipele se mai întăresc. Așteptăm rezultate pozitive în campionat”.

FC Argeș: N. Grecu – Șerbănică, Vișa, Cotigă, D. Oancea – Andr. Panait, R. Costin, I. Șerban, A. Popa – I. Năstăsie, Buhăescu
Pe parcurs au mai intrat: Oct. Popescu – Mihăescu, Tofan, Ct. Stan, D. Andrei, C-tin. Stoica, Nilă, Martin și Piergiorgio
Antrenor: Emil Săndoi

Vedița Colonești: Vlăsceanu – D. Popa, A. Păun, Cioboată, Rădulescu – Pandelică, Pufu, Giurgea, Necșescu – Aria, Rob. Stancu
Pe parcurs au mai intrat: Mihăilă, Matei, Ștefănescu, M. Radu, Ene
Antrenor: Mircea Stan

FC Argeș va întâlni sâmbăta viitoare, de la ora 11:00, în deplasare, pe Știința Miroslava, în etapa a treia a returului. Acesta va fi primul meci oficial al echipei de fotbal a Piteștiului în 2018 și, în același timp, debutul lui Emil Săndoi pe banca tehnică.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 11:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă