Și-au luat revanșa în fața Snagovului

08 Mar. 2012, 09:02 Pregătiri, amicale

Cu o formulă radical schimbată față de precedenta întâlnire directă de pe sinteticul din complexul Dinamo, echipa antrenată de Ion Marin și Florentin Petre s-a impus la limită în fața colegei de serie situată în clasament pe locul 4 la finalul turului. Snagovul și Dinamo II au oferit un joc antrenant cu multe ocazii de ambele părți, însă „cățelușii” s-au impus în final luându-și revanșa după acel 0-3 de la finalul lui februarie.

Este drept, datele problemei au stat altfel în ceea ce privește formula de start a roșiilor. Doar Pena, Stanca, Mazarache și Nițu (ultimul avansat la mijloc) au mai intrat ieri pe teren în primul unsprezece, dar ca și data trecută a lipsit căpitanul Bucă. Spre deosebire de data trecută, acesta a fost prezent pe bancă, dar nici nu s-a dezechipat, fiind ușor accidentat după meciul cu Alro.

„Doctorul” a intuit ratarea penaltyului

Prima parte a meciului nu a abundat în ocazii mari de gol, ambele echipe precipitându-se în fața porții adverse și alegând de fiecare dată soluția nepotrivită. Și când toată lumea aștepta minutele de prelungire, Scarlatache a insistat la o minge pe dreapta, aruncată foarte bine în față, a centrat în careu și din fața porții Bitez a îndeplinit o formalitate: 1-0.

Repriza a doua a fost mult mai spectaculoasă, dovadă și startul furibund cu câte două ocazii în dreptul juniorilor Mazarache și Florea. Însă Bereșoae avea să fie eroul momentului după ce a scos un penalty în minutul 53. Rădulescu își asumă responsabilitatea executării, dar antrenorul său le spune celor de pe margine că va rata. Și, într-adevăr, șutul experimentatului atacant este respins în față de Pena, Rădulescu este atent pe față și reia cu o scăriță în vinclu, însă cu un pic mai multă forță ar fi putut să înalțe mingea peste bară.

Amuzament pe seama arbitrilor

La puțin timp după marcarea golului are loc un moment inedit. Tușierul Aurel Florescu îi semnalează centralului Stănescu că Dalu a intrat pe teren neanunțat și, regulamentar, acesta primește galben. Acesta avea să fie startul unor tachinări între banca ilfovenilor și tușierul de pe acea parte a terenului, continuând cu o nouă schimbare făcută intenționat pe blat, în urma căreia portarul Micu s-a ales și el cu un galben.

Revenind la joc, dinamoviștii au presat spre buturile lui Măcelaru și au fost la un pas de 2-1 după o deviere nefericită a lui Rondak în propria bară la o centrare a lui Stanca. Golul plutea în aer și nimeni nu s-a mai putut opune atunci când Mușat a centrat excelent din lovitură liberă și Crișan a înscris cu o lovitură de cap imparabilă. Finalul de meci mai avea să aducă o ocazie în dreptul ilfovenilor, dar Stancu s-a pierdut în fața porții adverse și după o centrare a lui Dufuor a reluat peste din 7-8 metri.

Ar mai fi de spus în final că dinamoviștii au jucat tot meciul în aceeași formulă, pregătindu-se deja de startul returului, în timp ce oaspeții au rulat tot lotul avut la dispoziție.

MAI MULTE POZE DE LA MECI

DINAMO II – FC SNAGOV 2-1 (1-0) Bitez 45, R. Crișan 74 / M. Rădulescu 53

Dinamo II: Pena – D. Stanca, M. Ioniță, R. Crișan, N. Mușat – Cazacu, Desculțu, A. Nițu, Scărlătescu – Mazarache, Bitez. Antrenor Ion Marin
Snagov: M. Iorga (46 Măcelaru, 78 Micu) – Tomozei (75 Vălimăreanu), R. Cozma (48 Rondak), V. Costache (65 Iakab), Stelea (75 Petruț) – Bereșoae (63 Dufuor), Hanca (58 Fl. Lungu), Ad. Udrea (65 Covaciu), Dr. Florea (63 B. Stancu) – M. Rădulescu (55 Șt. Ilie), Bâtfoi (57 Dalu). Antrenor Laurențiu Tudor

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL

08 Mar. 2012, 09:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă