Sezonul oficial pe Areni s-a încheiat cu un joc școală între Rapid și Sporting

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 13:14 Pregătiri, amicale
Sezonul oficial pe Areni s-a încheiat cu un joc școală** între Rapid și Sporting

La finalul sezonului oficial și înainte de intrarea în vacanța de iarnă, grupările locale Rapid și Sporting Suceava s-au confruntat într-un meci amical, ieri, pe stadionul Areni. Scorul final a fost de 9-2 (2-2) în favoarea reprezentantei județului în eșalonul secund, însă rezultatul final are mai puțină importanță, intenția declarată a lui Bogdan Tudoreanu fiind aceea de a-i vedea la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puțin, în timp ce Mihai Guriță a profitat de ocazie pentru a testa o serie de tineri jucători susceptibili de a întări din retur lotul celor de la Sporting.

Pentru Rapidiști au marcat Ionesi, Negru, Golofca, Duțică, I. Plămadă (2), Luțac, Stănescu și Sumanariu, în timp ce pentru Sporting au punctat Ioancea și Duman.

Rapid: Pascal – Cristescu, Velescu, Fl. Plămadă, Semeghin – Golofca, Sumanariu, Căinari, Cerlincă – Ionesi, Negru. Odată cu startul reprizei secunde au mai intrat: Arteni – Năstăsiu, Fedorovici, Spătar, Duțică, Stănescu, Luțac și I. Plămadă.

Sporting: Afloarei – Longher, Kuruc, Vitu, Moldovan, Duman, Gheorghiciuc, Ferariu, Bâgu, Ioancea, Nichițoaia. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Cutaș, Costan, Danieliuc, Bazga, Costan, Rotar, Amariei, Tibichi, Ilisoi și Siminicariu.

Imediat după meci, antrenorul Bogdan Tudoreanu i-a anunțat pe fotbaliștii săi că au vacanță până pe data de 15 ianuarie a anului viitor. „Până atunci, sper să putem achita o parte din restanțele financiare către jucători, astfel încât aceștia să poată petrece în tihnă sărbătorile de iarnă. Referitor la partea a doua a campionatului, consider că am avea nevoie să ne întărim cu 3-4 fotbaliști de valoare, însă totul depinde de finanțarea pe care o vom primi de la autoritățile locale. E dificil atunci când ești pus în situația să te bazezi doar pe 12-13 jucători, mai ales că sezonul de primăvară se anunță mult mai dificil odată cu introducerea sistemului play-off, play-out”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Referitor la gruparea de Liga a III-a Sporting, tehnicianul Mihai Guriță a anunțat că încă nu a stabilit programul echipei pentru anul viitor. „Abia la sfârșitul acestei săptămâni voi stabili împreună cu conducerea clubului data reunirii lotului. Probabil că vom începe antrenamentele mai devreme, deoarece situația din clasament nu este una liniștitoare”, a precizat Mihai Guriță.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 13:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă