Severinenii joacă sâmbătă la Motru, cu Minerul

21 Feb. 2012, 14:55 Pregătiri, amicale
Severinenii** joacă sâmbătă la Motru, cu Minerul

După cinci amicale susținute în turneul din Antalya, Gaz Metan Severin ar putea disputa sâmbătă și primul test în țară. Echipa lui Marian Bondrea are în plan un joc pe terenul sintetic de la Motru, cu echipa locală Minerul, din Liga a III-a.

„Până să înceapă returul va trebui să mai disputăm cel puțin două amicale, pentru a ne acomoda cu situația meteorologică din această perioadă. Vom juca pe zăpadă, pe terenuri mocirloase, dar așa va fi probabil și în prima etapă a returului. Încă nu știu dacă Turda se retrage din campionat, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru jocul din 10 martie”, a spus Bondrea.

Echipa severineană și-a reluat ieri pregătirile pe plan local, după două cantonamente. „Am revenit acasă, după o perioadă destul de lungă. Au fost două cantonamente. Primul la Herculane, în care s-a mizat pe pregătirea generală. A urmat turneul din Antalya, stagiu la fel de reușit, zic eu. În perioada următoare va trebui să găsim cele mai bune soluții pentru a aborda returul în forță. S-au realizat câteva lucruri bune în prima parte a campionatului, care au dat speranțe celor care sunt atașați de Gaz Metan Severin. Sper să nu-i dezamăgim”, a precizat tehnicianul de 61 de ani.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

21 Feb. 2012, 14:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă