Seso și Avântul au remizat la unu în ultimul amical

11 Mar. 2012, 13:41 Pregătiri, amicale
Seso și Avântul** au remizat la unu în ultimul amical

Vineri, de la ora 11, terenul din localitatea Luna, a găzduit partida de fotbal cu caracter de verificare dintre Seso Câmpia Turzii, ocupanta locului 6 cu 26 de puncte și colega de serie Avântul Reghin, poziționată la finalul turului pe locul 4 cu 27 de puncte în C6.

Încă din start (3) oaspeții pregătiți de Andrei Enedy și-a arătat intențiile ofensive, dar Fulop a irosit șansa deschiderii scorului, ratând un penalty acordat după o intervenție neglijentă în suprafața de pedeapsă al L. Kelemen. Un rol important la această fază l-a avut Bogdan Fărcaș, care a intuit traiectoria mingii, reușind să respingă în primă fază apoi tot el a revenit și a reținut mingea care se îndrepta spre gol. Același Fulop, a reușit să-l învingă pe Fărcaș (29), cu un șut de la distanță, datorită faptului că a fost ieșit mai mult din cadrul porții.

După pauză gazdele au avut șansa restabilirii egalității (58) când Bogdan Pop a fost faultat în careu, numai că Rareș Sancira a trimis mingea în transversală de la punctul cu var. Totuși gazdele au reușit să revină pe tabelă în minutul 67, când Mihășan a centrat din viteză de pe partea stângă, iar la recepție a fost Victor Moțet, care de la 5-6 metri a trimis mingea sub transversală.

Elevii lui Valentin Șandru ar fi putut trece în avantaj în minutul 80 numai că mingea trimisă cu capul de Ștefan Popa, de la circa 7 metri, a trecut pe lângă stâlpul drept al porții echipei din Reghin.

Pentru cele două formații a fost ultimul test de verificare în care tehnicienii s-au putut edifica în ceea ce privește formula de start.

Seso Câmpia Turzii – Avântul Reghin 1 – 1 (0 – 1)
Moțet (67) / Fulop (29)

Seso: B. Fărcaș – Tornyai, I. Moldovan, Șt. Popa, L. Kelemen – Mocan, Văscan, Crăciun, Moțet – Sancira, Dicher.
Au mai jucat: Sebesteyn – Sorcoiu, Tarcea, Ricean, Mărginean, Mihășan, B. Pop. Antrenor: Valentin Șandru

Avântul: Husar – Toncean, R. Dan, Merdariu, Rozelfeld – Sorlea, Luca, Bucin, Truța – Fulop, C. Oprea.
Au mai jucat: Demian – Cătărig, Căbuz, Fl. Suciu, Szigmond, V. Stoica, Opriceană, Lostun, Mariș, Nagy.
Antrenor: Andrei Enedy.

Seso Câmpia Turzii primește în prima rundă a returului vizita vecinilor de la Unirea Florești / Turda, locul 10 cu 20 de puncte, într-un joc de care pe care.

Avântul Reghin va juca tot pe teren propriu în compania Unirii Dej, echipă aflată pe locul 13 cu 15 puncte. Pentru dejeni, este un joc de totul sau nimic, pe când cei de la Avântul, joacă fără nici un stres.

Articol scris de Ioan ARION

11 Mar. 2012, 13:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă