Seso și-a făcut încălzirea pentru Cupă

09 Aug. 2012, 17:16 Pregătiri, amicale
Seso și-a făcut încălzirea pentru Cupă

Miercuri după masă de la ora 18, stadionul din Câmpia Turzii a găzduit partida de fotbal amicală dintre echipa locală SESO, componentă a seriei a V-a, din liga a III-a și Unirea Jucu, echipă care activează în liga a IV-a din județul Cluj și este pregătită de fostul divizionar Radu Sabo. A fost un joc la discreția gazdelor, care au reușit până la pauză să înscrie de două ori, dar au primit o „mână” de ajutor de la oaspeți care și-au trimis mingea în proprie poartă. După pauză, Ștefan Popa „turnul de control” din centrul defensivei, echipei lui Vali Șandru, a punctat pentru 4-0.

O victorie fără dubii a celor din Câmpia Turzii, care sâmbătă vor face o vizită vecinilor de la Turda, partidă în care tehnicienii ambelor echipe angrenate în Cupa României, încearcă să pregătească jocurile pe care le vor disputa săptămâna viitoare în Turul III al competiției.

FC SESO: B. Fărcaș – R. Tornyai, Șt. Popa, R. Tarcea, A. Costea, C. Ricean, B. Costea, V. Mocanu, Sg. Mărginean, Ad. Fertea. În repriza secundă au mai jucat: Văsâie, Nădășan, Mocanu, Berchișan, Tătar, Revnic, Șoancă. Antrenor: Valentin Șandru.

Articol scris de Ioan ARION

09 Aug. 2012, 17:16 Pregătiri, amicale
Tags:
Pe aceeași temă