Seso joacă mâine returul „amical” cu Ungheni

27 Jan. 2012, 14:52 Pregătiri, amicale
Seso joacă mâine** returul

Sâmbătă dimineața de la ora 11, pe un teren din apropierea localității Ungheni se va disputa partida de fotbal cu caracter de verificare dintre colegele de serie Unirea Ungheni și Seso Câmpia Turzii. Cu această ocazie cei doi tehnicieni, Ioan Orosfoian (Unirea Ungheni) și Valentin Șandru (Seso Câmpia Turzii), vor putea testa loturile de jucători avute la dispoziție.

În partida tur disputată la începutul acestei săptămâni pe terenul de la Lut, elevii lui Valentin Șandru, au reușit să se impună la limită cu 1-0, prin golul lui Sorcoiu din minutul 85. Din lotul celor de la Seso, începând cu această iarnă, fac parte Ștefan Popa și Vasile Dicher, care în sezonul de toamnă au apărat culorile celor de la Unirea Ungheni. După ultimele informații Sergiu Costea, venit în această iarnă de la Unirea Alba Iulia, nu mai intră în calculele celor de la Seso, deoarece mijlocașul a obținut viza pentru Statele Unite.

„Așa după cum am stabilit, cu colegul Șandru, partida se dispută sâmbătă de la ora 11, pe un teren din apropierea localității Ungheni, deși planau unele suspiciuni în ce privește acest joc din cauza zăpezii căzute în aceste zile. Terenul se prezintă în condiții acceptabile, pentru această perioadă și sper ca acest joc să fie util ambelor formații”, a declarat Ioan Orosfoian, antrenorul celor de la Unirea Ungheni.

articol scris de Ioan Arion

27 Jan. 2012, 14:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă