Seso Câmpia Turzii reușește prima victorie din 2012

25 Jan. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Seso Câmpia Turzii reușește** prima victorie din 2012

Divizionara terță Seso Câmpia Turzii, ocupanta locului 6 cu 26 de puncte în clasamentul seriei C6, a demarat startul pregătirilor la data de 16 ianuarie.

Componenții lotului au efectuat binecunoscuta vizită medicală la Centrul de Medicină Sportivă din Cluj Napoca, unde nu s-au constatat lucruri care să-i împiedice pe fotbaliști ca să se pregătească. După o perioadă de reacomodare la efort tehnicianul Valentin Șandru a programat ieri, marți, un joc amical în compania colegei de serie Unirea Ungheni, echipă care a terminat sezonul de toamnă pe locul 3 cu 28 de puncte.

În primul amical al anului Seso a reușit să se impună la limită cu scorul de 1-0, grație golului înscris de Sorcoiu în minutul 85. Acest joc a fost văduvit de faze spectaculoase din cauza suprafeței care a fost înghețată, iar jucătorii au fost mai mult preocupați să-și mențină echilibru.

Valentin Șandru a început partida în următoarea formula: Sebestyen – Tornyai, I.Moldovan, Șt. Popa, L. Kelemen, – Moțet, L. Bâlc, D. Văscan, G. Crăciun – B. Pop, V. Dicher. În repriza secundă tehnicianul celor de la Seso a rulat tot lotul de jucători avut la dispoziție.

Noutățile din lotul celor de la Seso sunt: portarul B. Fărcaș (Unirea Alba Iulia), Șt. Popa și V. Dicher (Unirea Ungheni), G. Crăciun (FC Zalău), D. Văscan (FC Botoșani), la care se mai adaugă Sergiu Costea (Unirea Alba Iulia).
La capitolul plecări îl putem aminti doar pe Adrian Fertea, care se află la Astra II Giurgiu, sub comanda lui Ioan Tătăran.

Următorul joc de verificare a celor de la Seso este programat la sfârșitul acestei săptămâni, în compania celor de la Unirea Ungheni pe terenul acesteia.

În data de 30 ianuarie, Seso va intra într-un program de pregătire centralizat pe plan local, urmat cu o serie de jocuri amicale.

Programul amicalelor:
4-7 februarie, dublă cu Unirea Alba Iulia
14-17 februarie dublă cu CS Zlatna
21-24 februarie dublă cu Gaz Metan II Mediaș

Articol scris de Ioan Arion

25 Jan. 2012, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă