Șerban, de la Craiova la Voluntari: „Sper să avem un obiectiv îndrăzneț”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 19:00 Pregătiri, amicale
Șerban, de la Craiova la Voluntari:

Mijlocașul craiovean Ionuț Șerban a ajuns la un acord cu formația FC Voluntari, nou-promovată în Liga a II-a, iar de luni va trece la treabă. Fostul component al CS Universitatea Craiova a afirmat că obiectivul său este să joace toate meciurile din sezonul viitor, sperând la o clasare cât mai bună.

„Da, de luni mă duc la Voluntari, am avut o ofertă de acolo și am acceptat-o, considerând că acolo pot juca în fiecare meci. Mi-aș fi dorit să încep și eu mai devreme, să joc și eu în Liga I cu CSU, dar dacă nu am mai fost dorit… Asta este situația. Eu oricum m-am pregătit, nu am stat degeaba până acum. Îmi doresc să joc toate meciurile, dacă s-o putea, și sper să avem un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor. Am înțeles că este o echipă tânără, că sunt foarte mulți jucători de la Academia «Gheorghe Hagi» acolo și asta mă bucură foarte mult”, a spus fotbalistul crescut de Școala de Fotbal „Gică Popescu”.

Pariază pe Băluță

Întrebat ce-i dorește fostei sale echipe, Ionuț Șerban a punctat că are încredere în CS Universitatea Craiova că va face o figură frumoasă, punctând totodată că și-ar fi dorit să fie din nou coleg cu Alexandru Băluță, fostul său coleg de cameră de la Viitorul Constanța și coechipier la gruparea de la „Hanul Doctorului”.

„Celor de la CSU le doresc multă baftă și să termine campionatul, dacă se poate, pe un loc de cupă europeană. Dacă nu, să rămână în Liga I, că anul ăsta e greu, retrogradează șase echipe. Nu cred că vor avea emoții privind retrogradarea, pentru că se muncește mult și e seriozitate la acest club. Am urmărit presa și sunt la curent cu tot ce se întâmplă în Slovenia, de asta sunt optimist, și le urez multă putere de muncă și baftă în continuare”, a spus mijlocașul craiovean.

„Mi-ar fi plăcut mult să fiu iarăși coleg cu Băluță. Am stat patru ani cu el în cameră, suntem prieteni buni. Aici, la Craiova, fiind amândoi din oraș, nu mai puteam fi colegi de cameră, dar e clar că am fi fost la fel de apropiați. Lui Băluță îi doresc să fie golgheterul echipei. Sunt convins că se va impune ca titular, e un jucător foarte bun, care pe unde a fost s-a implicat mult. E serios și eu îi doresc să aibă cât mai multe reușite pentru CSU. Îl cunosc și pe Neacșa, și el a fost junior la Școala de Fotbal «Gică Popescu», dar era mai mare ca mine. E un jucător tehnic, foarte bun, a căpătat multă experiență în Liga I, deși e tânăr. Știu foarte bine ce poate și Neacșa și cred că va aduce și el un plus la echipă”, a completat Ionuț Șerban.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 19:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă