Sepsi OSK, egal în cel de-al doilea amical cu o echipă din Liga 1. Covăsnenii au dominat-o în prima repriză pe ASA Târgu Mureș

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 17:49 Pregătiri, amicale

Sepsi OSK continuă meciurile de pregătire împotriva unor adversari tari, din Liga 1. După ce la finalul săptămânii trecute pierdea cu 0-6 testul cu Viitorul Constanța, echipa nou-promovată în Liga 2 a reușit, miercuri seară, să termine la egalitate cu ASA Târgu Mureș. 0-0 a fost scorul înregistrat pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

După o prima parte a confruntării în care Sepsi a avut a posesie a mingii superioară echipei gazdă, și-a creat mai multe ocazii, dar nu a reușit să înscrie, în repriza a doua jocul a scăzut în intensitate, asta și datorită intrării pe teren la cele două echipe a multor jucători veniți în probe sau juniori. În consecință disputa a devenit echilibrată, iar rezultatul final a fost egal, fără gol marcat.

„Ne-am prezentant puțin mai bine din punct de vedere fizic față de primul joc, cu Viitorul. Începem să ne conturăm ca și echipă, cu toate că ne lipsesc mai mulți jucători. De exemplu, Hadnagy a făcut deplasarea, s-a pregătit, dar n-a vrut să intre să joace pentru a nu risca o accidentare. Încă mai așteptăm doi jucători, mijlocași ofensivi, care ar trebui să apară. Perioada următoare va fi foarte grea pentru jucători, din punct de vedere fizic, dar consider că reacțiile pe care le-au avut până acum au fost pozitive și consider că o să facem o treabă bună”, a spus, pentru Liga2.ro, Valentin Suciu, antrenorul echipei Sepsi.

Sepsi a început în formula: Bogdan Căucă – Paul Chiș, Szilard Mitra, Răzvan Damian, Andrei Țepeș, Bogdan Minciună, Marius Burlacu, Dragoș Huiban, Robert Jakab, Aleandru Țuțu, Daniel Ene. În repriza a doua au mai intrat: Barna Nagy – Zsolt Tanko, Vasile Mihăieș, Armando Mihai, Bogdan Dumbravă, Răzvan Loghin, Gabor, Socaciu, Zsombor Vereș și Cristian Cocan.

Atilla Hadnagy a făcut și el deplasarea, însă nu a jucat, în timp ce Alexandru Neagoe și Alin Babei au rămas la Sfântu Gheorghe. Cât îi privește pe Eduard Preda, Răzvan Itites, Paul Man și Roland Libarics, jucători care au evoluat în amicalul cu Viitorul, aceștia nu au fost păstrați în lot.

ASA a început jocul cu următorul „11”: Stăncioiu – G. Matei, Dobrosavlevici, Candrea, Bucur – Mureșan – Borza, Florent, Petra, Feketics – Katona. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat pe teren: Viciu – Hamed, Bogățan, Kanyaro, Caliani, Păcurar, Szasz, Ndoumbou, Bunga N’Kala, Ferran Monzo și Embuena.

Cât privește stagiul de pregătire efectuat la baza proprie al echipei Sepsi OSK, covăsnenii vor avea programat câte un antrenament joi și vineri, sâmbătă vor juca un meci-școală, duminică au liber, luni și marți e programată vizita medicală, iar de miercuri, 6 iulie, și până pe 16 iulie se pleacă într-un cantonament centralizat în stațiunea Covasna.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: szekelyhon.ro

Marius ANGHEL 30 Jun. 2016, 17:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă