Semeghin e nehotărât! „Îl așteptăm să revină cât mai grabnic la antrenamente”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jan. 2014, 14:00 Actualizat: 23 Jan. 2014, 14:00 Pregătiri, amicale
Semeghin e nehotărât!  „Îl așteptăm să revină cât mai grabnic la antrenamente”

Fotbaliștii Rapidului se pregătesc zilnic la stadionul Areni sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Laurențiu Andrieș. Chiar dacă nu s-a antrenat, în cursul zilei de ieri a trecut pe la stadion și Dorin Semeghin, care a venit doar pentru a discuta unele detalii contractuale cu conducerea clubului.

„Seme s-a întâlnit cu conducătorii clubului, care i-au făcut, zic eu, o ofertă rezonabilă pentru a-și continua activitatea la Rapid. Am înțeles că va da un răspuns ferm în maxim două zile, după ce se va consulta cu familia sa. Noi îl așteptăm să revină cât mai grabnic la antrenamente, pentru că tinerii din lot au nevoie de experiența sa”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Antrenorul Rapidului spune că până la sfârșitul săptămânii se vor clarifica multe dintre necunoscutele de la Rapid, inclusiv problema cantonamentului de iarnă, un aspect pentru care el insistă foarte mult. „Din punctul meu de vedere este absolut necesară o perioadă de pregătire centralizată. Ne așteaptă meciuri multe și grele în sezonul de primăvară, mai întâi în retur și apoi în sistemul play-off, play-out. Avem nevoie de acumulări fizice importante pentru a putea face acelui ritm”, a precizat Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Jan. 2014, 14:00 Actualizat: 23 Jan. 2014, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă