Selymes și-a început treaba la Olimpia. Peste 30 de tineri jucători au fost urmăriți într-un trial pentru completarea lotului

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 18:45 Pregătiri, amicale

Numit ca antrenor principal la Olimpia Satu Mare la începutul săptămânii trecute, Tibor Selymes și-a început treaba la noua sa echipă cu un trial organizat la Dorolț pentru selectarea unor jucători tineri din județ. Duminică, pe un teren foarte bine întreținut, noul staff tehnic al echipei sătmărene a fost urmărit, potrivit Informația zilei, mai mulți tineri din județ, de la Victoria Carei, Recolta Dorolț, de la cele de juniori ale Olimpiei și LPS-lui, dar și din străinătate, Ungaria și Franța.

Selymes i-a urmărit pe cei aproximativ 30 de tineri într-un meci școală care a avut două reprize a câte 30 de minute. Antrenorul a luat loc în tribună alături de Attila Karda, Zoltan Ritli sau Cosmin Iuhas, iar la pauză a mers la băncile de rezerve și le-a dat câteva sfaturi jucătorilor. 7-8 dintre aceștia au rămas în final în vizorul lui Selymes, aceștia urmând a fi observați în continuare și la antrenamentele echipei mari.

Au evoluat în alb: Moroz – L. Vincze, Șimon, Chifor, Ionescu, Vancea, Toma, Nemeș, Nylvan, Szekely, D. Vincze, Toduț, Soproni, Cătuna, Csenteri, Karikas.
Au jucat în albastru: Sălăgean – Ștef, Silaghi, Varga, Pușcaș, Cocian, Văsălie, Szolosi, Mureșan, Chitaș, Daouda, Rareș Pop, Erdei, Lazer, Cubaș, Vonet, Mizsei.

Meciul test s-a încheiat cu victoria celor echipați în alb, scor 3-2. Au marcat Nylvan (Victoria Carei), Szekely (LPS) și Karikas (Debrecen, ex LPS), respectiv Varga și Mizsei, pentru învinși.

Erdei nu va fi nici el prezent la reunirea de miercuri

În altă ordine de idei, la reunirea de miercuri, 28 iunie, de la ora 10:00, programată la stadionul Olimpia, din lotul echipei sătmărene nu va mai face parte, pe lângă mijlocașii Silviu Pană și Raul Krausz, nici mijlocașul Carlo Erdei. 

Jucătorul de 21 de ani al Olimpiei, care în sezonul trecut a jucat în 13 meciuri și a înscris un gol, va juca la echipa Balmazujvaros, nou-promovată în Liga 1 a Ungariei. Erdei, veni la Olimpia de la Pandurii, avea în contract o clauză care îi permitea să plece liber în cazul unei oferte din străinătate.

Foto: Informația zilei

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 18:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă