Selymes, nervos pe jucători. „Ă‚știa au șase jucători de 40 de ani și voi nu puteți să-i depășiți?”. Sătmărenii le-au dat mai puțini bani arbitrilor

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 11:08 Pregătiri, amicale
Selymes, nervos pe jucători.

Olimpia Satu Mare a desfășurat marți seară, în cantonamentul de la Poiana Brașov, al doilea amical în vederea pregătirii noului sezon al Ligii 2. La Zărnești, împotriva formației locale, ASF, locul doi în ediția trecută a Ligii a 4-a Brașov, sătmărenii antrenați din această vară de fostul internațional Tibor Selymes au deschis rapid scorul prin Darius Lukacs, servit de fostul „stegar” Ciprian Brata (2”). Până la pauză, zărneștenii au echilibrat jocul și au restabilit egalitatea prin Micliș (45”).

Nemulțumit de jocul elevilor săi, Tibi Selymes a fost extrem de nervos pe toata durata jocului. „Nu vedeți, mă, că ăștia au șase jucători de 40 de ani și voi nu puteți să-i depășiți?”, a strigat Selymes. „Ă‚știa nu înțeleg nimic”, a fost concluzia antrenorului Olimpiei.

Selymes are și motive să fie nemulțumit, pentru că în cele două amicale disputate la Brașov nu a reușit să câștige în fața unor echipe de Liga a 4-a, 1-1 cu Precizia Săcele și 1-1 cu ASF Zărnești.

„Nu ni s-a spus nimic de transport”

La meci au asistat și Aurelian Băbuțan, directorul sportiv al echipei ASU Poli Timișoara, Mihai Stere și Aurel Bărbuță (Precizia Săcele), Dan Bona (Cetate Râșnov). Nemulțumiți au plecat de la stadion și cei trei arbitri brașoveni, care au primit doar 80% din baremul de arbitraj și pentru deplasare, bani care ar fi trebuit achitați de cei de la Olimpia Satu Mare, pentru că zărneștenii au pus la dispoziție baza sportivă.

Meciul de la Zărnești a fost arbitrat de Alin Greavu, ajutat la cele două tușe de asistenții Dan Ilieș și Claudiu Osmache.

Reacția celor de la Olimpia Satu Mare a venit prin intermediul directorului sportiv Daniel Pașca. „Cei de la CJA Brașov ne-au spus că baremul unui arbitru la un meci amical este de 100 de lei, nu ni s-a spus nimic de transport. Am plătit suma solicitată. Referitor la transportul arbitrilor nu este treaba noastră”, a spus oficialul Olimpiei.

În această vară, ASF Zărnești a disputat două meciuri de pregătire, 2-3 cu FC Hermannstadt și 1-1 cu Olimpia Satu Mare. Următorul lor meci amical este programat luni, cu CS Afumați.

De partea cealaltă, echipa sătmăreană încheie cantonamentul de la Poiana Brașov pe 15 iulie, iar pe 14 își dorește încă un amical, însă încă nu și-a stabilit adversarul. Pe 19 iulie a fost invitată de Debrecen în Ungaria să joace un amical.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 13 Jul. 2017, 11:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă