Se adună eșecurile în dreptul echipei lui Bolohan

27 Feb. 2012, 11:44 Pregătiri, amicale
Se adună eșecurile** în dreptul echipei lui Bolohan

Conpet a ales să joace amicalul cu Viitorul Axintele pe terenul sintetic de la Berceni. Din păcate pentru gruparea antrenată de Mugur Bolohan, meciul nu a fost unul reușit pentru „transportatori”, echipa prahoveană fiind învinsă cu scorul de 2-0.

„Primul gol a fost marcat după un penalty văzut doar de arbitru. A fost fault, e adevărat, dar a fost undeva la 20 de metri. Acum, pentru că echipa din Axintele a plătit baremul, probabil că a vrut să-i ajute într-un fel. Dar nu asta contează, ci faptul că echipa noastră a părut blazată, fără chef”, ne-a declarat Marius Zencenco, președintele de la Conpet.

La meciul cu Viitorul Axintele, Conpet a avut următoarea formulă de start: Bica – Oae, Badea, Voicu, Stanca – Stăncescu, Cioc, Maria, Dobrinoiu – A. Ștefan, Ciocâlteu. Pe parcursul jocului au intrat toți fotbaliștii pe care Bolohan i-a avut la dispoziție pentru acest test. Nu au jucat deloc, fiind accidentați, Sandei (suspect de ruptură de ligamente) și Mihai Gheorghe.

Pentru gruparea care are cartierul general la Strejnic, acesta a fost al patrulea meci consecutiv pierdut, după ce Conpet a mai fost învinsă de CS Afumați, Petrolistul Boldești și Unirea Câmpina.

„Am avut o discuție după acest meci, pentru că se adună eșecurile și nu e deloc o situație plăcută. Sper că a fost o discuție lămuritoare. Măcar să pierdem în amicale și să câștigăm atunci când contează, în partidele din campionat”, a mai punctat Zencenco.

Pentru că sunt prea puține terenuri care să ofere posibilitatea disputării unor meciuri de verificare, Conpet nu a stabilit care va fi următoarea partidă amicală, pregărirea urmând să se bazeze, deocamdată, doar pe ședintele de antrenament.

Sursa: Ziarul Prahova

27 Feb. 2012, 11:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă