Scor fluviu în Regie!

20 Jul. 2012, 15:03 Pregătiri, amicale

Programat la 18:30, pe o căldură sufocantă, amicalul de ieri dintre Sportul și Tunari a avut parte de ploaie, dar de goluri. Studenții nu au avut emoții mari cu echipa ilfoveană, dar de abia după pauză au spart „conducta”, marcând de șase ori în poarta nefericitului Ștef. Prima repriză nu a fost chiar așa de groaznică pentru oaspeți, în condițiile în care portarul Iorga și-a făcut datoria cu prisosință, iar atunci când nu a mai putut el l-au ajutat barele sau fundașii săi. Mai mult, ilfovenii au avut destul tupeu și în câteva rânduri au avut șansa de a pune în pericol buturile lui Ormenișan, dar precipitarea a făcut ca tabela să arate tot 0 în dreptul echipei lor.

După mai bine de un sfert de oră și o bară a lui Ferfelea, Sportul a spart gheața după balon deviat nefericit în fața porții de un apărător advers și valorificat de Leonard Dobre. Spectacolul a fost asigurat de Dacian Varga, care a fost într-o vervă de zile mari ca un copil mic lăsat liber pe maidane să își facă de cap cu mingea. Șarjele acestuia, driblingurile de efect și centrările teleghidate au făcut deliciul puținilor spectatori, dar au și produs panică în rândul defensivei adverse. Varga a fost autorul moral al golului doi, venit înainte de pauză, după ce a pus un stop impecabil lângă linia de fund, după o centrare lungă care părea să iasă în aut de poartă. În prima fază, centrarea sa prin fața porții a fost ratată milimetric de Curelea, dar acțiunea a continuat în careul advers și în cele din urmă mingea a ajuns din nou la nouar care nu a mai ratat ținta.

Cinci minute de coșmar și o triplă pentru Nistor

Pauza a fost un sfetnic bun pentru studenți, care au profitat de schimbările apărute și în tabăra adversă și în cinci minute au dus scorul la 5-0! Primele două reușite au venit de la punctul cu var, după două faulturi copilărești în careu. Nistor și Ferfelea au punctat de la 11 metri, pentru ca în minutul 50 studenții să ajungă la cota 5 printr-o nouă reușită a lui Nistor. „Nesătul”, după cum i-au reproșat și colegii, atacantul studenților a dus scorul la 6-0 după doar o oră de joc. Juniorii Mărgărit și Ovidiu Andrei au completat recitalul echipei antrenate de Daniel Isăilă, care a închis tabela la 8-0.

Meciul de ieri s-a dovedit un util amical pentru studenți, Isăilă descoperind că are soluții destule la îndemână pentru acest sezon, atât dintre veterani, cât și dintre juniorii de perspectivă folosiți. Mai mult, trebuie să vă reamintim că miercuri, echipa a doua a clubului a spulberat în Cupă pe Venus Independența (Liga a IV-a Călărași), cu un umilitor 8-1!

Cât despre echipa din Tunari, Ionuț Voicu mai are de muncă la capitolul transferuri, având nevoie de soluții urgente pentru bancă și pentru ofensivă. În schimb, sosirea lui Iorga este un mare plus pentru echipă, care va compensa plecarea lui Craiu la Afumați.

SPORTUL – CS TUNARI 8-0 (2-0) L. Dobre, Curelea, Nistor 3 (1 – 11 metri), Ferfelea (11 m), Mărgărit, Ov. Andrei

Sportul R1: Ormenișan – I. Șerban, Cioranu, Lung, Beța – Varga, Ghinga, Lungu, Ferfelea – Curelea, L. Dobre.
Sportul R2: A. Tudor – Farmache (Pleșa), S. Ciobanu, Patriche, Beța (I. Olteanu) – V. Lazăr, Novac, Ghinga (Barbu), Ferfelea (Mărgărit) – Curelea (Varga), A. Nistor (Ov. Andrei)
Tunari R1: Iorga – G. Dumitru (Burghelea), Al. Gheorghe, Sava – M. Dumitru, Simion, M. Gheorghiță, Stoian – I. Popescu, R. Dumitrescu, Petcu
Tunari R2: Ștef – Burghelea, Al. Gheorghe, Sava – Chirică, Fl. Spătaru, Spoială, Iakab – Mihalache, Păștin, Petcu

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

20 Jul. 2012, 15:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă