Scor de hochei la Buftea: zece goluri în primul amical al Clinceniului

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 06:06 Pregătiri, amicale
Scor de hochei la Buftea:** zece goluri în primul amical al Clinceniului

Primul amical al anului pentru FC Clinceni a fost un recital de goluri pentru echipa antrenată de Vali Bădoi, care s-a impus cu 7-3 în fața celor de la Viitorul Domnești, pe sinteticul bazei FRF de la Buftea. Chiar dacă scorul pare destul de drastic, au fost destule momente în care diferența dintre cele două echipe nu a fost una chiar atât de mare și prin prisma schimbărilor de jucători efectuate de cele două tabere. Așa s-a făcut că FC Clinceni a condus cu 2-0 și 3-1, fiind egalat neașteptat de Domnești la 3.

Primul gol al echipei antrenate de Vali Bădoi a fost unul imaginar, pentru că balonul șutat de Szalkai și deviat spre propria poartă de Gîncu a fost scos de pe linie de un fundaș al Domneștiului. Din păcate, tușierul de pe partea opusă tribunelor a fost prost plasat și doar el a văzut că mingea a depășit linia porții, așa că a plecat spre centrul terenului indicând că a fost gol. Apoi cele două noutăți de pe partea stângă a defensivei Domneștiului au dormit în ghete la o lovitură liberă executată rapid de adversari și Oprea a marcat ca la antrenament din poziție de 1 la 1 cu Gîncu.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA FC CLINCENI – VIITORUL DOMNEȘTI 7-3

Repriza a doua a meciului a adus primul gol al Domneștiului, reușit de Latu, dar Clinceniul a primit un penalty destul de ușor prin dărnicia celebrului Alexandru Tudor, iar Oprea a refăcut diferența de două goluri. Pe fondul schimbărilor apărute în cele două echipe, Domneștiul a marcat prin întâi prin Nicolescu – autorul unui șut superb, iar G. Radu a restabilit egalitatea în a treia repriză.

Pe final de meci, forcingul Clinceniului a prins pe picior greșit defensiva adversă, iar golurile au căzut unul după altul în poarta lui Dumitrache. Vențer și-a readus echipa în avantaj după o cursă superbă, iar apoi Roșu și Konyeha au dus scorul la 6-3. Căpitanul Nițu a urcat în careu pentru a înscrie ultimul gol al meciului.

Clinceniul va intra de azi în cantonament la Mogoșoaia, iar pe 25 va juca cu Viitorul pe baza FRF de la Buftea, în timp ce Domneștiul va primi sâmbătă vizita celor de la Comprest.

FC CLINCENI – VIITORUL DOMNEȘTI 7-3 (2-0, 3-2)
Au marcat: Szalkai, B. Oprea 2 (1 – pen.), Vențer, I. Roșu, Konyeha, A. Nițu / Latu, S. Nicolescu, G. Radu


FC Clinceni: Vreme – David, Marciuc, Vițelaru, Samba – Udrea, Boșoagă – Mbella, Oprea, Szalkai – Bălțoi. Au mai jucat: Bolboașă – Stancu, Nițu, Straton, Art. Karamyan, C. Dedu, B. Pătrașcu, Pușcaș, Vențer, Olariu, Roșu, Konyeha. Antrenor Vali Bădoi
Viitorul Domnești: Gîncu – Mușat, Al. Gheorghe, Lisandru, Nițu – Gață, Lădaru, Gârlescu, Covaciu – Giugiumică, Iancu. Au mai jucat Dumitrache – Neacșu, Zaharia, Toncea, Tudose, Nicolescu, Popescu, Latu, G. Radu, Cojocaru, Ciochină, Drăgan, Pârvan. Antrenor Lucian Zoicaș

 

Sursa: IlfovSport

 

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 06:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă