Scor de hochei în primul amical al Motrului! Zahiu: „Jucătorii nu au fost concentrați”

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:17 Pregătiri, amicale
Scor de hochei în primul amical al Motrului!** Zahiu: „Jucătorii nu au fost concentrați

Disputată pe terenul sintetic de la Motru, pe durata a două reprize de câte 60 de minute fiecare, partida de verificare s-a evidențiat prin cele 11 goluri. La pauză, Pandurii II Târgu Jiu conducea cu 4-3, dar Minerul Motru a întors rezultatul și a câștigat la limită, scor 6-5, primul test al iernii.

Patrian Trifu, Renato Cernica, Mădălin Poenaru, Marian Stoenac și Roland Stănescu (2 g) au marcat pentru gazde, în timp ce divizionara C a punctat prin Adrovic (3 g), Ovidiu Golea si Ionuț Constantin. La Minerul a (re)debutat și noua achiziție Răzvan Nicoloff, jucător care în turul actualului sezon n-a jucat la nicio echipă. De astăzi, sub comanda lui Zahiu se va prezenta și Lucian Fărcășanu, atacant provenit chiar de la adversara Pandurii II Târgu Jiu, pentru care a evoluat în prima repriză.

Cele două echipe se vor reîntâlni și în februarie, la o dată ce va fi stabilită ulterior. Luni, Minerul Motru va pleca în cantonament la Sinaia, unde va sta timp de 12 zile, iar după încheierea stagiului montan va mai disputa amicale cu FC Olt Slatina, Jiul Rovinari și Știința Turceni.

Caută un portar și un fundaș

După testul de ieri, antrenorul Zahiu a decis că echipa sa, aflată pe ultimul loc în Liga a II-a, are neapărată nevoie de un portar și un fundaș central.  

„E primul amical al iernii și s-a văzut că jucătorii nu-s pregătiți, dar n-au fost nici concentrați, fiindcă am primit destule goluri. Am învins cu 6-5, după ce Pandurii II conducea la pauză cu 4-3. Ne-am reunit doar de o săptămână și nu m-a interesat scorul. Acum sunt preocupat de completarea lotului. L-am adus pe Nicoloff, pe care l-am reactivat practic. Eu l-am promovat de la juniorii Motrului, în urmă cu vreo 10 ani. La echipă va ajunge și atacantul Fărcășanu, pe care îl știu foarte bine, din perioada în care antrenam Pandurii II. Am renunțat la cinci jucători, dar lista rămâne deschisă. La momentul actual, aș avea nevoie de un portar și de un fundaș central. În ofensivă ne-am mai acoperit după venirea celor doi jucători. Suntem în căutări”, a declarat, pentru Ediție Specială, antrenorul Zahiu.

Acesta a mizat pe P. Trică – Iclănzan, Nueleanu, V. Rada, Neacșu –  Hanu, Stanciu, Șoo, M. Poenaru – Trifu, R. Cernica, iar pe parcurs au mai intrat Stoenac, C. Laurențiu, M. Laurențiu, Chirea, Stănescu, Nicoloff și Schinteie. Acuzând probleme medicale, A. Dicu și D. Unguru nu au evoluat, în timp ce Speroni a fost menajat, după ce a revenit de-abia luni seara din vacanța, prelungită, din Argentina.

Pandurii II a evoluat cu Bănică – Dobroiu, Oiță, Băiță, Diaconu – Bertea, Găman, Avramescu – Adrovic, Golea, Fărcășanu. Au mai jucat: Stegaru, Frunză, I. Constantin, Cocină, Mărășeșcu, David, Găvan, Petrache, Gavrilescu

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Mihai Andries 23 Jan. 2014, 09:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă