Scor de forfait cu „câinii” mici! Poenaru: „Victoria putea fi mult mai clară”

27 Jan. 2012, 18:27 Pregătiri, amicale
Scor de forfait cu

Divizionara secundă FCM Bacău a disputat astăzi, la Onești, primul meci de verificare al iernii, în compania colegei de serie, Dinamo II București. Elevii lui Gheorghe Poenaru au obținut o victorie la scor, 3-0, datorită golurilor reușite de Curiliuc (5), Eudean (36) și Doboș (86).

„A fost un meci de verificare foarte util, ținând cont de stadiul la care ne aflăm cu pregătirile. Victoria putea fi mult mai clară, am ratat mai multe ocazii, însă eu sunt mulțumit de evoluția băieților mei, care au arătat din nou că, atunci când te pregătești bine și tratezi cu seriozitate orice meci, rezultatele nu întârzie să apară. Vreau să mulțumesc oficialităților din Onești pentru că ne-au pus la dispoziție un teren foarte bun și mă bucur că niciun jucător nu s-a accidentat”, ne-a declarat Gheorghe Poenaru.

FCM Bacău a evoluat în alcătuirea: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Eudean – Huiban, Întuneric, Taban, Luncanu – Boghian, Curiliuc. Au mai evoluat: Roca, Petrache, Apostol, Doboș, Hurdubei, Pavel, Filip, Lipovanu și Bursuc.

De luni, echipa băcăuană intră în cantonament în Bacău, timp de 12 zile. Următorul joc de verificare al echipei lui Gheorghe Poenaru va avea loc vineri, 3 februarie, cu CSM Pașcani, terenul urmând fi stabilit cu o zi-două înainte de meci, în funcție de condițiile meteo.

Sursa: Bacăul Sportiv

27 Jan. 2012, 18:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă