SCM Pitești, egal în amicalul din Giulești

Mihai Andries 19 Nov. 2014, 14:15 Pregătiri, amicale
SCM Pitești,** egal în amicalul din Giulești

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești au disputat, ieri, un joc de verificare pe stadionul din Giulești contra echipei de Liga I, Rapid București. Confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 1-1, la capătul unui meci destul de disputat. Cei doi antrenori au folosit în această partidă tot lotul de jucători pe care l-au avut la dispoziție, în încercarea de a vedea pe cine se vor putea baza și în partea secundă a campionatului.

 Pi­teș­tenii au făcut un meci destul de bun și au arătat că ocupă pe merit fotoliul de lider în seria a treia. Alb-violeții au des­chis scorul cu 7 minute înainte de pa­uză, prin David care l-a învins pe Bor­nescu cu un șut din interiorul careului. În debutul întâlnirii, argeșenii au mai iro­sit o ocazie mare de gol prin același David care, singur cu portarul, a tras în Bornescu. În primul mitan, singura oca­zie de gol a giu­leștenilor a fost o bară a lui Pancu din interiorul careului, după o ne­sin­cro­ni­za­re a defensivei piteștene. După pauză, antrenorul grupării din Tri­vale a schim­bat toată echipa.

La fel a făcut și Marian Rada care i-a trimis în teren pe jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon. Și cu echipa se­cundă în teren, SCM Pitești a lăsat o impresie destul de bună, deși alb-violeții aveau în față o formație de Liga I. Ra­pidiștii au restabilit egalitatea cu 20 de mi­nute înainte de final, prin Ciolacu ca­re a înscris din ca­reul mic după o gre­șeală a tînărului Moisi, un copil de 17 ani. Pe finalul în­tîlnirii, SCM Pitești pu­tea da lovitura, însă Giurgea, singur cu portarul, a tras ca la antrenament. În ultimele minute ale întâlnirii, Simion a avut o mare oca­zie de gol, însă a fost de­posedat în mo­mentul șutului de un adversar. Acest rezultat obținut de alb-violeți demons­trează că SCM Pitești este o echipă de viitor, în care, dacă se va investi, poate promova cu ușurință în liga secundă.

Rapid București: Bornescu – Tânc, D. Lung, Al. Iacob, M. Stoica – Vali Negru, Al. Coman – Martin, Pancu, Em. Dică – Milinceanu. În repriza secundă au mai intrat Drăghia – Mera, Savin, G. Mendy, Fl. Călin, Cojocnean, L. Buș, Kikas si Ciolacu. Antrenor: Marian Rada.
SCM Pitești: Vlăsceanu – Dumitrache, Delcea, Bogdan Stancu, Dima – Al. Neagu, Boboc, M. Marcu, David – Iamandi, Albu. Pe parcurs au mai intrat Udeanu – Oprea, Pravăț, Giurgea, Simion, Alexe, Dalu, Moisi, Micu, Dobra. Antrenor: Adrian Dulcea.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 19 Nov. 2014, 14:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă