SCM Pitești și-a fixat cinci din cele șapte amicale

Mihai Andries 11 Jan. 2014, 15:42 Pregătiri, amicale
SCM Pitești și-a fixat cinci** din cele șapte amicale

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești continuă pregătirea pentru returul campionatului pe plan local. Antrenorul Va­lentin Sinescu a programat pînă la sfîrșitul acestei săptă­mîni cîte o singură ședință de pregătire pentru reaco­mo­dare la efort, însă de luni va intensifica ședințele de pre­gă­tire și a programat cîte do­uă antrenamente. 

Alb-violeții vor face pregătire fizică pînă la sfîrșitul acestei luni, ur­mînd ca la începutul lui fe­bru­arie să înceapă meciurile de ve­ri­ficare. SCM Pitești va disputa în această iarnă 7 amicaluri, iar pî­nă acum au fixat deja 5. Pri­mul dintre acestea este pro­gra­mat pe 1 februarie, cînd vor în­tîl­ni pe Sporting Pitești. Cel de-al doi­lea joc se va disputa pe 5 fe­bruarie, adversar fiind echipa de Liga a II-a FC Olt. Următorul meci se va disputa pe 8 februarie, ad­ver­sar fiind Metaloglobus Bucu­rești, echipă de Liga a III-a. Pe 11 februarie, pi­teștenii vor întîlni pe CS Mio­veni, iar pe 18 fe­bru­a­rie vor juca cu CS Po­dari, formație de Liga a III-a.

Alb-vi­oleții încearcă să găsească ad­versari pentru 14 și 21 fe­bru­a­rie. În altă ordine de idei, an­tre­norul Valentin Sinescu încearcă să întărească lotul cu jucători va­loroși. Pînă acum, singurele no­u­tăți sînt fundașul Marian Miu­­lescu, care în sezonul trecut a evoluat la CS Mioveni, portarul Dragoș Geantă, de la CSM Râmnicu Vîl­cea, fundașul Alexandru Dumi­trache și mijlocașul Andrei Pa­nait, ambii de la CS Mioveni, dar care aparțin de Școala de Fotbal Dani Coman. La începutul săp­tămînii viitoare, la Pitești ur­mea­ză să ajungă cîțiva jucători care au lucrat cu Sinescu cînd acesta a antrenat la Petrolul și Astra.

Sursa: Curierul Zilei
Foto: SportArgeș

Mihai Andries 11 Jan. 2014, 15:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă