Progresul Spartac și-a stabilit primii cinci adversari din amicale. Concordia Chiajna e printre ei

Marius ANGHEL 03 Jan. 2020, 14:16 Pregătiri, amicale
Progresul Spartac și-a stabilit primii cinci adversari din amicale.** Concordia Chiajna e printre ei

Liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, Progresul Spartac, și-a stabilit data reunirii ca o echipă din Liga 2, dar și cinci dintre adversarii pe care îi va întâlni în amicalele din această perioadă de pregătire de iarnă.

Deși campionatul Ligii 3 se reia mai târziu decât cel al Ligii 2, 7 martie față de 22 februarie, Progresul Spartac se va reuni la o dată la care mai multe formații din eșalonul secund încet perioada de pregătire de iarnă pentru partea a doua a sezonului, semn că echipa bucureșteană încearcă să se acomodeze încă de pe acum cu datele campionatului unde și-ar dori să ajungă din vară. Antrenorul Andrei Erimia va suna adunarea pe 13 ianuarie, astfel că până la reluarea Ligii 3 va avea la dispoziție aproape două luni să-și pună jucătorii la punct.

Cât privește amicalele din această iarnă pe care Progresul Spartac și le-a stabilit până acum, printre adversari stabiliți se numără unul din Liga 2 și patru din Liga 3. Bucureștenii își încep seria testelor cu divizionara secundă Concordia Chiajna, iar apoi întâlnesc echipe echipe din Seria a 2-a a Ligii 3 și unul din Seria a 3-a.

În plus, Erimia își mai dorește cel puțin două meciuri amicale în plus, dar și plecarea într-un stagiu de pregătire, așa cum s-a întâmplat, de altfel, în fiecare iarnă. Locațiile meciurilor vor fi stabilite ulterior.

Adversari amicale Progresul Spartac:

Concordia Chiajna (Liga 2, locul 16) – 18 ianuarie
SC Popești Leordeni (Liga 3, Seria 2, locul 7) – 25 ianuarie
Unirea Slobozia (Liga 3, Seria 2, locul 1) – 8 februarie
CSM Alexandria (Liga 3, Seria 3, locul 5) – 26 februarie
CS Afumați (Liga 3, Seria 2, locul 2) – 29 februarie

Foto: Progresul Spartac ’44

Marius ANGHEL 03 Jan. 2020, 14:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă