„U” Cluj merge în cantonament în Cipru și și-a stabilit șase dintre adversarii din amicalele din această iarnă. Primul test e împotriva unei „forțe” din Ungaria

Marius ANGHEL 07 Jan. 2020, 21:18 Pregătiri, amicale

Universitatea Cluj și-a stabilit în mare parte programul pregătirii din această iarnă. Echipa condusă de Adrian Falub se reunește luni, 13 ianuarie, în prima fază se va pregăti pe plan local, iar apoi, spre deosebire de multe adversare din campionat, nu va merge într-un cantonament în Turcia, ci în Cipru. Printre oponenții stabiliți deja pentru amicale, cel mai important este Debrecen.

Adrian Falub sună adunarea la „U” Cluj luni, de la ora 12:00, iar primul antrenament din 2020 va fi efectuat pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”. În țară se va sta până spre finalul lunii, de pe 27 ianuarie și până pe 7 februarie urmând ca echipa să fie în cantonament în Cipru.

Șase amicale stabilite până acum, nu și cele din Cipru

Până la plecarea pe insula din Marea Mediterană, „U” Cluj va avea un amical de lux, poate cel mai puternic din această iarnă. La doar cinci zile după reunire, pe 18 ianuarie, echipa va merge în Ungaria, unde, de la ora 11:00, o va întâlni pe Debrecen, multiplă campioană în țara vecină, în prezent clasată pe locul 8 în prima ligă.

Dacă jocurile test pe care vrea să le dispute în Cipru nu și le-a programat deocamdată, „U” Cluj și-a stabilit, în schimb, cinci partide în țară, toate urmând să aibă loc pe terenul 4, sintetic, din incinta Parcului Sportiv „Iuliu Hațieganu”, împotriva unor adversari din Liga a 3-a sau Liga a 4-a.

Iată programul amicalelor echipei „U” Cluj:

Debrecen – „U” (18 ianuarie, ora 11:00)
„U” – Sticla Arieșul Turda (22 ianuarie, ora 12:00)
„U” – Avântul Reghin (25 ianuarie, ora 12:00)
„U” – Unirea Dej (12 februarie, ora 12:00)
„U” – Metalurgistul Cugir (15 februarie, ora 12:00)
„U” – Victoria Cluj (15 februarie, ora 14:00)

„U” Cluj a încheiat prima parte a sezonului pe locul 13, după 21 de etape având 25 de puncte, cu patru mai mult decât ultima clasată pe pozițiile retrogradabile, Concordia Chiajna.

Foto: Flaviu BUBOI / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 07 Jan. 2020, 21:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă