Argeșul și-a stabilit primii doi adversari din amicale și datele pentru testele din cantonamentul din Turcia

Marius ANGHEL 07 Jan. 2020, 20:44 Pregătiri, amicale
Argeșul și-a stabilit primii doi adversari din amicale** și datele pentru testele din cantonamentul din Turcia

La fel ca Petrolul, Campionii FC Argeș sună adunarea miercuri, de la ora 11:00, pentru începerea pregătirilor pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Primul antrenament din 2020 al echipei piteștene va avea loc la stadionul „Nicolae Dobrin”.

Reacomodarea la efort va fi obiectivul primei ședințe de pregătire din noul an, iar joi și vineri alb-violeții sunt programați la Policlinica Sportivă din Pitești pentru a efectua vizita medicală, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare intensitatea antrenamentelor să crească treptat.

Ionuț Badea a împărțit perioada de pregătire de iarnă în două etape. Prima va avea loc pe plan local și se va întinde până la sfârșitul lunii ianuarie, iar cea de-a doua în străinătate, în Turcia.

Două amicale în țară, patru în Turcia

În cele trei săptămâni de antrenamente pe la Pitești, Argeșul va disputa și două jocuri de verificare cu adversari de Liga 3. Primul test va avea loc pe 29 ianuarie, cu Unirea Bascov, iar cel de-al doilea este programat pe 31 ianuarie, cu U Craiova 2.

Pe 2 februarie se zboară în Antalya, acolo unde echipa va fi cazată la The Xante Resort&Spa Hotel, o locație de 5 stele. În acest cantonament, trupa lui Ionuț Badea are programate și patru meciuri de verificare, pe 6, 9, 10 și 13 februarie, adversarii urmând a fi fixați în perioada următoare.

Revenirea în țară e programată pe 14 februarie, ca apoi, în ultima săptămână înainte de reluarea campionatului, să se intre în ciclul obișnuit de pregătire a jocului oficial, cu „U”, din deplasare.

Campionii FC Argeș a încheiat prima parte a sezonului pe locul 4, cu 33 de puncte acumulate în 21 de etape, cu patru mai puțin decât CS Mioveni, echipa clasată pe locul 2, al doilea promovabil direct, și la două puncte de poziția a 3-a, care care duce la barajul pentru promovare. Primăria Pitești, principalul finanțator al clubului, își dorește ca orașul să aibă din nou echipă în Liga 1 după o absență de aproape 11 ani, astfel că a dublat bugetul pentru partea a doua a sezonului și asigură toate condițiile pentru a se îndeplini obiectivul.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

Marius ANGHEL 07 Jan. 2020, 20:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă