SCM Gloria Buzău, succes la scor de tenis în fața unei foste colege din Liga 3. Ilie Stan: „Jucătorii au încercat să respecte ceea ce le-am spus eu, dar nu au reușit. Oricum, îi felicit”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 14:53 Pregătiri, amicale

La finalul săptămânii în care Ilie Stan și-a dus jucătorii în cantonament la Sărata Monteoru, SCM Gloria Buzău a avut programat meciul amical tur cu CSM Focșani, fostă colegă de serie în Liga 3, care a terminat campionatul pe poziția a 6-a. Partida a fost câștigată cu 6-1 de nou-promovata în Liga 2.

În testul cu focșănenii, desfășurat sâmbătă, pe stadionul din Crâng, la Buzău, antrenorul SCM Gloria a folosit tot lotul avut la dispoziție, cu excepția a trei accidentați: Konate, Chipirliu și Valentin Munteanu.

Golurile buzoienilor au fost marcate de Valentin Alexandru (2, 4 – pen.), Marius Ioniță (18), Ricardo Mihalache (56 – pen.), Adelin Pîrcălabu (63) și Mădălin Calu (86), în timp ce pentru CSM Focșani a înscris Andrei Truță, chiar fostul jucători al SCM Gloria.

„Ideea, la mine, a fost să mai luăm un joc, pentru că nu prea am avut timp să lucrăm cu mingea. De săptămâna următoare vom încerca să ne canalizăm pe antrenamentul cu mingea, posesie, finalizare, lucrurile specifice, care ne trebuiesc pentru jocul propriu-zis. În momentul de față, sunt foarte mulțumit, în primul rând, de atitudinea jucătorilor. Și astăzi au încercat să respecte ceea ce le-am spus eu, dar, pentru că sunt foarte încărcați cu programul pregătirii, nu au reușit. Oricum, îi felicit și sper ca toată munca din această perioadă să se vadă în campionat”, a spus Ilie Stan, la finalul partidei cu CSM Focșani.

Dacă buzoienii veneau după antrenamentele de la Sărata Monteoru, focșănenii s-au aflat la finalul stagiului de pregătire efectuat în Covasna.

SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Gîț, M. Ioniță, Ghinga, Nedelea, Balgiu, Blanislav, Tucaliuc, Huiban, Cazan, Val. Alexandru. În repriza secundă au intrat: Balauru, Șerban, Catană, Ceaușel, Perju, Camara, R. Mihalache, Vîlsan, Calu, Andr. Enescu, Pîrcălabu, Godin, Constantinescu
Antrenor: Ilie Stan

CSM Focșani: Dragoș Trașcă – Sorin Săpunaru, Bogdan Panaite, Daniel Lung, Claudiu Mihai – Ștefan Lupu, Dănuț Munteanu, Alin Pencea, Ștefan Pădineanu, Crinel Stoica – Andrei Truță. Au mai jucat: Robert Dogaru, Alexandru Apenciucesei, Răzvan Adăscăliței, Gelu Petrescu, Mădălin Predoiu, Remus Popa, Ionuț Manu, Dănuț Asanache, Dragoș Chiriac
Antrenor: Vasile Burgă

Cele două echipe se vor întâlni într-un nou meci amical, de această dată la Focșani, miercuri, de la ora 17:30.

Foto: CSM Focșani

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 14:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă