SCM Argeșul și-a suspendat antrenorii înaintea amicalului cu Bradu

22 Jul. 2012, 10:26 Pregătiri, amicale

SCM Argeșul Pitești a disputat ieri un meci de verificare în compania celor de la Atletic Bradu. La gruparea alb-violetă problemele nu au dispărut. Ieri, antrenorul echipei a fost Vasile Popa, cei doi tehnicieni Nelu Ceaușu și Petrișor Calotă fiind suspendați din funcție pe motiv că antrenorul principal nu și-ar fi rezolvat problema cu licența. În tribuna terenul II a fost prezent și Cristi Negru și se pare că sunt șanse foarte mari ca acesta să antreneze echipa din liga a III-a dacă Ceaușu nu își va rezolva probelemele în trei zile.

Partida de ieri a început mai bine pentru oaspeți, aceștia reușind să deschidă scorul în prima repriză. În repriza a doua SCM a revenit reușind să înscrie de două ori până la fluierul final. În prima parte a meciului la SCM Argeșul Pitești a jucat și Ilie Baicu fiind șanse foarte mari ca fundașul să rămână la Pitești. În ceea ce îl privește pe Daouda, ivorianul nu va evolua sub tricoul alb-violet în acest sezon, Mariko având probleme cu viza de intrare în Ro­mânia.

De partea cealaltă, Atletic Bradu, formație pregătită de Florin Pampea a ajuns la al treilea meci disputat în această săptămână. Miercuri argeșenii au câștigat partida din Cupa României iar aseară au ieșit învingători din meciul amical jucat cu AFC Dănuț Coman, scor 6-2.

Articol scris de Andrei Zevedei (SportArgeș)

22 Jul. 2012, 10:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă