SC Oțelul a început primul cantonament cu 23 de jucători

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 15:54 Pregătiri, amicale
SC Oțelul** a început primul cantonament cu 23 de jucători

SC Oțelul Galați începe de astăzi primul cantonament din această iarnă. Antrenorul Alexandru Ciobanu are 23 de jucători sub comandă pentru stagiul de pregătire centralizat ce se va desfălura la stadionul Oțelul și care va reprezenta o perioadă de acumulare în care se va pune accent pe antrenamentul fizic.

Cantonamentul care va dura 11 zile va fi precedat de un joc-școală între jucători. Pe 7 februarie este programat primul amical al iernii, la Galați, cu Dacia Unirea Brăila, echipă care acum se pregătește la Buftea. Al doilea test al oțelarilor va avea loc pe 9 februarie, tot cu un adversar din Liga 2, dar în deplasare, la Academica Clinceni.

În perioada 16-25 februarie se va desfășura cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Antalya (Turcia), acolo unde sunt programate alte trei partide de verificare, adversarii urmând a fi anunțați în curând.

Lotul cu care Oțelul a intrat în primul cantonament:

portari: Udeanu (junior), Vlasie;
fundași: Al. Vasile, Oprea (j), Al. David, Gâță, R. Moglan, S. Ilie, B. Matei, Sevastian (j), Manău (j);
mijlocași: Sălăgeanu, Necșulescu, Pușcașu, Crihană (j), Chiriac (j), M. Vlad (j), Bîrlădeanu, Stoian, Bahnașu;
atacanți: Muscă, Cârjan, Silvestre.

SC Oțelul a anunțat zilele trecută că Robert Ciurea, Claudiu Maftei, David Itoafa și Dejan Subotici au fost cedați sub formă de împrumut, pentru următoarele șase luni, la Sporting Liești. Totodată, s-a renunțat și la Alexandru Chebac și Ionuț Codreanu, care vor fi și ei împrumutați până în vară. În plus, cu Daniel Pavel se dorește încheierea pe cale amiabilă a contractului.

Achizițiile făcute de Oțelul în această iarnă sunt: Bogdan Matei (fundaș central, de la Academica Clinceni), Alexandru David (fundaș dreapta, AFC Hărman), Radu Necșulescu (mijlocaș central, FC Hermannstadt), Andrei Pușcașu (mijlocaș ofensiv, Dunărea Călărași) și juniorul Mihnea Vlad (mijlocaș central venit de la Dinamo București).

Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul ilustrat)

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 15:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă