SC Bacău, victorie lejeră cu Aerostar!

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 16:08 Pregătiri, amicale
SC Bacău,** victorie lejeră cu Aerostar!

Sport Club Bacău a câștigat și al doilea joc de verificare al verii disputat în fața unei formații din cel de-al treilea eșalon. Aerostarul nu a pus mari probleme adversarilor, marile ocazii ale „aviatorilor” apărând în urma unor „cadouri” ale defensivei celor de la Sport Club.

Viorel Tănase a folosit câte o formulă de echipă în fiecare repriză, „titularii” deschizând foarte rapid scorul, în minutul 3, când Bogdan Ungureanu a înscris din 6 metri, după o pasă venită de la Husein. Sport Clubul a continuat să-și creeze ocazii, cea mai mare fiind irosită de Claudiu Tudor (min. 31), care a scăpat singur după un un-doi cu Ungureanu, dar a șutat în portar. Pe finalul primei reprize, au venit și gafele defensive ale divizionarei secunde, însă Știrbu și Lozneanu au intervenit salvator.

La pauză, „Tase” a schimbat garnitura și le-a cerut noilor intrați să desfacă mai mult jocul pe aripi, lucru care s-a și întâmplat. Sport Club a înscris de două ori în numai trei minute: Predoiu (min. 62) a făcut 2-0 cu un șut frumos de la 17 metri, după care, 3 minute mai târziu, i-a pasat ideal lui Curiliuc, acesta înscriind de la 6 metri în poarta goală. Până la final, am mai remarcat câteva execuții de finețe ale lui Șchiopu, dar și frumoasa acțiune personală din final a tânărului Strugariu, al cărui șut a mângâiat bara laterală.

Victorie concludentă a trupei lui Viorel Tănase, obținută, însă, în fața unui adversar modest. La finalul meciului, antrenorul principal al celor de la Sport Club a spus: „chiar dacă am înscris foarte repede, nu mă declar mulțumit de prima repriză. Mai avem mult de muncă, mai ales pe zona centrală a defensivei, unde s-au făcut greșeli mari și am permis Aerostarului să rămână de două ori singuri cu portarul. Au fost greșeli nepermise, dar e bine că suntem la început, sper să le reglăm și să nu se mai repete. În a doua repriză, cei care au intrat au înțeles ce le-am spus și ne-am creat mai multe ocazii de a marca. Vreau să-i remarc pe Șchiopu, Curiliuc, Predoiu, Bogdan Rusu și Strugariu.”

Sport Club Bacău repriza I: Petrariu (Știrbu) – Mihălăchioae, Lozneanu, Adăscăliței, Medeșan – Întuneric, Măjer – Husein, Cl. Tudor, Hurdubei – B. Ungureanu.
Sport Club Bacău repriza a II-a: Știrbu (Olteanu) – Blănaru, Lozneanu (Țuțu), Sascău, Luncanu – Curiliuc, Dumitriu, Strugariu, Șchiopu – B. Rusu, Predoiu.

Următorul joc de pregătire al echipei lui Viorel Tănase va avea loc sâmbătă, de la ora 17, pe „Municipal”, cu Dunărea Galați.

Sursa: Sport Bacăul

Marius ANGHEL 08 Aug. 2013, 16:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă