SC Bacău s-a înscris în campionat, însă a cerut să joace pe alt stadion

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jul. 2014, 20:15 Actualizat: 19 Jul. 2014, 13:44 Pregătiri, amicale
SC Bacău s-a înscris în campionat,  însă a cerut să joace pe alt stadion

Divizionara secundă Sport Club Bacău nu a mai plecat în cantonament și se confruntă în continuare cu serioase probleme financiare, cum ar fi salarii neplătite pe câteva luni. Cu toate acestea, directorul sportiv Remus Pozînărea a anunțat că a înscris echipa în campionatul viitor. În plus, gruparea băcăuană a solicitat Federației Române de Fotbal aprobarea pentru a-și disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul „Letea”.

„Probabil că vom primi o inspecție de la Federație, care ne va indica ce îmbunătățiri să aducem, pentru ca stadionul să poată fi omologat pentru Liga a II-a”, a declarat Pozînărea pentru Ziarul de Bacău.

În ceea ce privește situația financiară a echipei, directorul sportiv al SC Bacău a declarat pentru aceeași sursă că a primit semnale pozitive vizavi de continuarea proiectului, cel puțin în privința participării în campionatul eșalonului secund. „Rămâne ca Primăria să hotărască felul în care va continua proiectul, adică suma alocată, persoanele care vor răspunde și, eventual, noul obiectiv al formației”, a precizat Remus Pozînărea.

Sursa: Sport.Bacăul.ro

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Jul. 2014, 20:15 Actualizat: 19 Jul. 2014, 13:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă