SC Bacău este prima, nu la fotbal, ci la reunire

28 Jun. 2012, 11:07 Pregătiri, amicale
SC Bacău este prima,** nu la fotbal, ci la reunire

Dupa doua sezoane consecutive in care a terminat pe locul 2, ratând promovarea in liga secunda, Sport Club a reusit, in sfârsit, sa fie prima! Dar nu in clasament! Gruparea finantata de Consiliul Local Bacau s-a dovedit cea mai grabita echipa de C care si-a reluat pregatirile in aceasta vara. Grabiti la antrenamente, bacauanii se afla, in schimb, in urma la toate celelalte capitole. N-au inca antrenor, nu si-au definitivat lotul (deocamdata, niciun nume nou) si nu au stabilit nici obiectivul pentru editia de campionat 2012-2013. Mai mult, exista voci care sustin ca nici la nivelul conducerii lucrurile nu sunt batute in cuie si ca ratarea promovarii in B ar putea aduce unele modificari in ceea ce priveste staff-ul managerial.

Contract redimensionat

Prezent ieri la reunirea lotului, de la stadionul „Letea”, antrenorul care a condus Sport Clubul in returul 2011-2012, Marin Barbu, a recunoscut ca nu a ajuns inca la un acord referitor la semnarea unei noi intelegeri. „Vom avea zilele acestea o discutie in care vom pune la punct mai multe lucruri vizavi si de strategia clubului, si de ceea ce vor conducatorii”, a spus „Magiun”, caruia i s-a propus un contract redimensionat fata de cel avut in sezonul de primavara: „Oricum, in maximum o saptamâna vom sti exact care este situatia si cu lotul, si cu antrenorii, si cu obiectivul. Cu mine sau fara mine, eu cred ca aceasta echipa isi va continua bunul mers”.

„Magiun” vrea jucători de la FCM

Intrebat daca fotbalul bacauan nu ar fi mai câstigat in cazul unei eventuale fuziuni FCM Bacau – Sport Club la nivel de lot, Marin Barbu a marturisit: „Ca om de fotbal, va spun ca multe lucruri s-ar fi putut face, dar problemele sunt mai complicate. La mijloc sunt si chestiuni politice care, pe mine, cel putin, ma depasesc. Daca cel care conduce destinele acestui oras (n.r. primarul Romeo Stavarache) isi doreste echipa lui, asta e, n-avem ce face. Fotbalistic vorbind, Bacaul merita mai mult”.

„Magiun” a admis ca, in situatia in care ar ramâne la Sport Club, si-ar dori jucatori de la Bacau: „Sigur ca ne-ar interesa jucatori de la FCM, insa nu stiu daca ei ar fi de acord sa faca pasul de la liga secunda, la liga a treia”.

Sursa: Deșteptarea

28 Jun. 2012, 11:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă